Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pekařství, pekárna. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej, maloobchod: - pečivo, pekařské výrobky, chléb, rohlíky, jemné i běžné pečivo.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.

Prodej, e-shop: - vše pro milovníky fantasy a sci-fi - hry - oblečení - šperky, amulety - sběratelské figurky - knížky - psací potřeby - brašnářství

Výroba ručně odlévaných vonných svíček z přírodních materiálů. Prodej svíček: - palmový vosk - sójový vosk - gelové svíčky - nálepky na svíčky - komponenty pro výrobu

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Maloobchod, prodej, E-shop: - potřeby a příslušenství pro plastikové modelářství - modely, plastikové stavebnice - doplňky k modelům - vybavení pro airbrush - modelářské potřeby - obtisky - barvy, laky, ředidla - modelářské nářadí, pomůcky ke stavbě modelů - stříkací pistole a modelářské kompresory - modelářská odborná ...

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Maloobchod, prodej: -drogerie, drogistické zboží -kosmetika.

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - fotoaparáty - dalekohledy - filmy, alba, potřeby pro fotografování.

Výroba, šití, prodej: -dámské spodní prádlo -plavky.

Velkoobchod i maloobchodní prodej: - tapety na zeď - fototapety a plakáty - bordury - samolepicí fólie - dekorace na zeď - bambusy - bytový textil - garnýže - lepidla na tapety.

Stravování, rozvoz obědů Ostrava a okolí: - závodní jídelny - výdej obědů - kantýny, bistra - rozvoz obědů pro firmy a seniory, obědy pro firmy a seniory - výroba studené kuchyně, obložené mísy, jednohubky, chlebíčky, saláty - catering - pronájem salónku. Úklidové služby. Úklid a dezinfekce: - zdravotnická ...

Minipivovar Hukvaldy - Hostinec U Štamgastů najdete v Hukvaldech, v předhůří Beskyd. Působíme jako rodinný pivovar a pravidelně pořádáme tradiční gastronomické hody k různým příležitostem. Vaříme vlastní piva, především naší Hukvaldskou dvanáctku. K určitým událostem a výročím nabízíme různé speciály.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Společnost TRADETEX s.r.o. vyrábí a na své prodejně v Orlové a v Praze prodává pracovní oděvy Tradetex.

Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje

Výroba, e-shop - textilní zboží, dekorace - tašky, kapsáře - zástěrky.