Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba dortů a dortíků podle Vašeho přání.

Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop - ubrusy - povlaky na polštáře - bytový textil.

Nabízíme široký výběr tuzemských a zahraničních destilátů, lihovin a láhvových vín - Ostrava. Prodej kvalitního alkoholu v Ostravě s možností dovozu.

Dantyre prodává pneumatiky prémiových značek Bridgestone, Kama, Continental, Cordiant, Barum, Matador, Goodyear, Dunlop, Michelin a Hankook.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

Společnost GR PRODUCTS s.r.o. nabízí produkty proti vypadávání vlasů, šedinám, na regeneraci.

Prodej: - hračky - hodinky - paruky - dámské paruky

Večerka - smíšené zboží

Podniková prodejna. Plotové centrum. Prodej, maloobchod: - pletivo, ploty - pletené, svařované - dráty - výrobky z drátů. Sídlo firmy: - Syllabova 1263/60, Ostrava - Vítkovice.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující

Velkoobchod, prodej: - hadice zahradní, průmyslové, automobilové, pračkové, sací, odsávací, plynové, potravinářské, pro zdravotnictví, k vodováhám, PVC, PUR, PE - hadice pro svařování - těsnění z lehčených materiálů, kompaktní pryže - výrobky z lisované pryže - pryžové těsnící desky - desky z lehčených materiálů - ...