Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Kozí farma. Chov: - kozy -krávy jersey Prodej: - mléko, mléčné výrobky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - granule, krmivo pro psy a kočky - chovatelské potřeby Prodejna Ostrava-Třebovice Provozní 5492/3 722 00 Ostrava Prodejna Staré Město u F-M Jamnická 223 738 01 Staré Město

Distributor - chovatelské potřeby Husse

Společnost GROMNICA s.r.o. provozuje eshop s kancelářskými a dalšími potřebami - psací potřeby, kalendáře, diáře, tašky na cestování, textil a módní doplňky, nářadí a další.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku Masérské, rekondiční a regenerační služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních ...

Prodej semen zeleniny, bylin a koření, konopí, chilli, travního osiva, klíčků k jídlu. Eshop i kamenná prodejna. Po předchozí domluvě možno otevřít i mimo pracovní dobu.

Deluxe Flowers se zaměřuje na vazbu a prodej řezaných a hrnkových květin, netradičních a stavebních kytic a také jejich rozvozem.

Vino - pro, s .r. o. se specializuje na výrobu a velkoobchod s vínem a mošty z Maďarska.

Velkoobchodní prodej, distribuce: - drogerie - kosmetika - barvy - laky - čistící prostředky - ochranné pomůcky.

Pořádání: - ohňostroje - sportovní a kulturní akce Výroba: - mechanické a elektronické odpalovací a pyrotechnické zařízení

Společnost Obaly Adamec, a.s. zajišťuje výrobu flexibilních obalů a etiket.

Firma LIPTEX TRADING s.r.o. je výrobcem pánské konfekce z Liptaně. Šijeme zejména firemní uniformy, uniformy pro dobrovolné hasiče, piloty nebo stejnokroje pro letušky z kvalitního materiálu. Dále se zaměřujeme na výrobu a šití pánských obleků, sak, vest, firemních uniforem a kalhot všech konfekčních velikostí i pro orchestry. Také vyrábíme ...

Dalibor Gavelčík provozuje eshop s přírodní kosmetikou.

Prodej - ochranné a bezpečnostní pomůcky Výroba - ochranné a bezpečnostní pomůckyšití pracovních oděvů Kurzy - ploutvové plavání - freediving - přístrojové potápění Dodávka - lana Výroba - potřeby pro freediving (závaží, lana, batohy na monoploutve a na freediving ploutve, úvazky, bojky)

Dovoz a prodej výrobků z přírodního onyxu a mramoru: - deskovina - dlažba (dekorativní formátované dlažby) - dekorace, doplňky, dárkové předměty. Služby: - ekonomické poradenství - veřejné dražby.

Maloobchod, prodej: -čaje a čajové příslušenství -vodní dýmky -Yixing keramika -etnické hudební nástroje -vonné tyčinky -zboží z Orientu -orientální textil.

E-shop: - čínské bylinné produkty

BestCarServis s.r.o. se zaměřuje na výměnu pneumatik, 3D geometrii, prodej kol, náhradních dílů a alu disků.

Vybavení základních a mateřských škol - nábytek, didaktické a motorické pomůcky, stavebnice, kompletní vybavení školkových ložnic.

Společnost ADPACK group, s.r.o. poskytuje velkoobchod, prodej: - nápojové obaly - PET láhve - skleněné láhve - skleněné a PET miniatury - ochranné prvky - uzávěry - termo záklopy - etikety - guala uzávěry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - pyrotechnika - zábavní, profesionální. Realizace: - ohňostroje na klíč.

Velkoobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - pyrotechnika, ohňostroje - párty sortiment - konfety - helium do balónků - kostýmy Služby: - realizace ohňostrojů.

Společnost OTCF Czech Republic s.r.o. provozuje eshop s oblečením, obuvi i doplňky pro pány, dámy i děti.