Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: - krmiva - chovatelské potřeby.

Půjčovna: - dodávky - autoboxy, nosiče, GPS. Prodej: - střešní nosiče - GPS - autoboxy - autodoplňky - pneu, alukola, sněhové řetězy, plechové disky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - paliva, maziva.

Stříhání, trimování a barvení psů a koček. Prodej: - chovatelské potřeby - šití a prodej oblečků - podušky - pelíšky - krmiva.

Internetový prodej, eshop: -luxusní italská značková móda -reklamní předměty -vybavení pro firmy -meteostanice -deštníky.

Prodej, e-shop: - stavební, ruční, elektrické nářadí - malířské, hospodářské potřeby - železárenské, drogistické zboží.

Velkoobchod, prodej: - olej - asfaltové produkty - vodoinstalační materiál. Práce: - zámečník, zámečnické - instalatér, vodoinstalatérské - topenář, topenářské. Stavebniny.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Testování, měření, analýzy a kontroly -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Autoservis, autoopravna. Opravy vozidel všech velikostí a značek.osobní, nákladní, užitkové. Pneuservis - osobní automobily. Mechanické, karosářské, autoelektrika, autosklo. Nonstop pneuservis.

Internetový obchod - parfémy Internetový obchod - parfémy

Prodej - ovoce - zelenina Prodej - potraviny

Výroba, prodej, E-shop: - kanafasové výrobky - bytové doplňky z přírodních materiálů, přírodní bytové doplňky - matrace - přírodní, obilná, pohanková, špaldová, relaxační - futony - pohankový, SHIAT-SU, pro thajské masáže, pro rehabilitace, jógu, cvičení, masáže - taburety - meditační souprava - polštářky - bobky - strožoky.

DIVIZE FISPO A FISPOSERVIS Fispo.cz Prodej, internetový obchod, e-shop, servis, půjčovna, bazar, pronájem a speciální úpravy průmyslové úklidové a čistící techniky: Úklidová a čistící technika - podlahové mycí stroje, mycí stroje se sedící obsluhou - baterie, nabíječky baterií - průmyslové vysavače na suché a mokré vysávání - ...

Prodej, eshop: - kočárky (golfové, hluboké, sportovní) - autosedačky - cestovní postýlky - krmící židličky.

Pobočka. Květinářství.. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny. Služby: - donáška květin v okrese - slavnostní a smuteční vazky.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Prodej, dovoz: - řecké olivy a olivový olej - fazole gigant v rajské omáčce - vinný list s rýží - kapie pečené a loupané - protlak z pečených lilků - hotová řecká jídla - řecké víno.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby Hostinská činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Ostatní maloobchod v nespecializovaných prodejnách Ostatní odborné, vědecké a technické činnosti Ubytování v hotelích a podobných ubytovacích zařízeních

-Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti