Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Provozování cestovní kanceláře -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

Výroba: - fólie, sáčky, pytle, rolopytle - LDPE tašky s průhmatem a s páskovým držadlem - LDPE fólie s protiskluzovou úpravou-Rapaten - HDPE fólie s celoplošnou perforaci-Varsaten - LDPE, LLDPE a HDPE regranulátu Výýkup: - odpadní folie.

Malooobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmivo -živá zvířata.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání ...

Ubytovna. Levné a nadstandardní ubytování v 2 lůžkových pokojích. Vybavení pokojů: - každý pokoj má samostatnou koupelnu a WC, TV + SAT, možnost připojení na internet. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Objekt je 24 hodin střežen, vlastní parkoviště. Stravování: - bistro Decorka (přímo v objektu).

Úspora, ekologie, domov, energie, čtyři směry, kterými se řídíme při výběru produktů. S námi výrazně ušetříte své náklady, ekologickými produkty nezatížíte životní prostředí, zkrášlíte si domov, dílnu či zahradu a nezůstanete se svými spotřebiči bez energie.

Velkoobchodní prodej, distribuce: - drogistické výrobky firmy VAN - mycí pasty - Solvik mýdlovo-písková, Box Puch rozpustná - ochranné krémy - Nipalona.

Pobočka. Prodej: - koberce, PVC - podlahové krytiny - bytový textil - záclony - laminátové, dřevěné podlahy - linoleum.

Výroba: - punčochy, ponožky, punčochové zboží. Stavební činnost. Potápění.

Prodej - ochranné pracovní pomůcky: - pracovní oděvy - zdravotnické oděvy - pracovní obuv - rukavice - ochrany hlavy, obličeje - čistící prostředky.

Služby: - kontrola kvality v průmyslu - u výrobků, u výrobních procesů: - vstupní i výstupní kontrola dílů, třídění a opravy dílů - zlepšení systému kvality. - zastoupení zákazníka u odběratele - zpracování dokumentace o průběhu prací. Jednoduché montážní práce. Opravy a dokončovací práce.

Výroba, prodej, občerstvení: - nápoje - ovocné džusy - čerstvě vymačkané šťávy z ovoce a zeleniny - mléčné a ovocné koktejly - ovocné jogurty a saláty.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - modelářské potřeby - modely letadel - elektromotory pro pohon modelů.

Výroba, export, distribuce, prodej: - potravinářské a škrobárenské výrobky - cukrovinky - tekuté cukrovinky - lízátka - cukrová vata.

Výroba: - nealkoholické nápoje - multivitamínové nápoje - juice drinky.

Velkoobchod: - bytové dekorace - užitečné drobnosti - aromaterapie - svíčky - hudební nástroje - oděvy - módní doplňky - bižuterie - kuřácké potřeby - dárkové a umělecké předměty z jihovýchodní a jižní Asie, jižní Ameriky.

Pobočka. Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - dárkové předměty - šperky - svíčky - aromaterapie - břišní tance - dřevořezby - kuřácké potřeby.

Pobočka. Prodej, e-shop, internetový prodej: - dárkové předměty - aromaterapie - kuřacké potřeby - dřevořezby.

Velkoprodej: -komponenty chladící techniky -klimatizace Oprava, servis: -chladící, chladírenská technika -domácí chladničky, ledničky, mrazničky -klimatizace -distribuční, průmyslové chlazení -revize úniku chladiva Montáž, dodávka: -chladící, mrazící boxy -chladící zařízení pro obchody, restaurace, nemocnice -chladiče ...

Prodej, pronájem: - kopírovací stroje - průtiskové automaty - tiskárny - software a systémové řešení - tiskařské stroje - řezecí stroje - vázací stroje - lamináty - skartovací stroje - faxy, telefony - psací stroje - xerografický papír.

Datum zániku:01.10.2013 Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - vruty, šrouby, matice, podložky, nýty a hřebíky - závitové tyče, úhelníky, spony - karabiny, řetězy, háčky, skoby, svorky, bity a vrtáky - řezné, brusné kotouče - lepidla, tmely, silikony - kotevní technika.

Maloobchod, prodej: - elektronářadí - pneumatické a ruční nářadí - nástroje - svařovací technika - brusivo - kování - měřící a kotevní technika - spojovací materiál. Půjčovna: - elektronářadí, možnost pozáručních oprav a servis (Narex, Protool, Makita a Bosch).