Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Distribuce, prodej, velkoobchod, maloobchod : - motorové a průmyslové oleje - maziva - bezúdržbové americké baterie MONBAT - klínové řemeny - ložiska, břitové destičky, nářadí.

Prodej, maloobchod: -nátěrové hmoty -napouštědla -laky -lazurovací laky -základní barvy -emaily -tmely -ředidla -tužidla -barvy (asfaltové, polysterové, nitrocelulózové, práškové, silikonové, lihové, olejové, syntetické, polyuretanové, vodou ředitelné) -polyuretanové montážní pěny (PUR pěna) -pomůcky a prostředky ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil -záclony, závěsy -sýpkoviny na peří a vlnu -potahové, závěsové plyše -dekorační látky -froté ručníky, lůžkoviny -prošívané přikrývky, deky -podlahové krytiny -koberce -textilní galanterie -metrový textil, metráž.

Internetový obchod - kompletní sortiment TESCOMA Internetový obchod - kompletní sortiment TESCOMA

Maloobchod, prodej: - šperky zlaté, stříbrné, ocelové (z ušlechtilé oceli) i s diamanty - šperky z benátského skla (Murano). Sídlo firmy: - Ostrava - Pustkovec, Pustkovecká 22/64.

Prodej, maloobchod, výroba: - zlaté, briliantové šperky.

Pobočka. Pneuservis. Prodej, výměna: - pneumatiky. Čištění interiéru.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -potraviny.

Prodej: - chovatelské potřeby - krmivo. Plný sortiment krmiv Royal Canin, ProPlan, ProPac, Hill´s, Brit Care, Chicopee a další. Velký výběr akvarijních ryb a rostlin. Prodej drobných hlodavců, ptáků a terarijních zvířat. Krmiva za e-shopové ceny. Rozvoz zboží po Opavě a okolí ZDARMA.

Trafika. Prodej: - noviny - časopisy - tabák - kuřácké potřeby.

Velkoobchod: - ovoce - zelenina - vybrané druhy potravin - nealkoholické nápoje. Produkce baleného zboží v sortimentu ovoce a zelenina.

Maloobchod, prodej: - obuv, boty - kožená galanterie - pásky, opasky - kabelky, kabely, tašky - punčochové zboží, punčochy - ponožky.

Výroba: - velkosériové šití svršků obuvi pro továrny (subdodávky).

Umělecké aranžování květin. Prodej, půjčovna: - květinové dekorace - umělé stromy.

Večerka: - nachází se v komplexu hotelu Freud. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - domácí houskové knedlíky - částečný sortiment drogistického zboží. Terminál Sazky.

Pekárna. Prodej: - pečivo.