Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej: - med a včelí produkty Ubytování - Chata v Malé Morávce

Miroslav Šlor se zaměřuje na výrobu řeziva, palet, obalového latění a na prodej palivového dřeva.

Vlněná klubka poskytují na svém eshopu nákup přízí jako je vlna, akryl, bavlna a další potřeby, jehlice.

Pěstitelská pálenice: - kvasinky - enzymy - živné soli - odborná literatura.

V prodejně ve Frýdku-Místku najdete kvalitní českou módu pro dámy i pány a značkové oděvy tradiční české výroby i evropských značek. Prodej oděvů - značková móda Vigoss, Jeans, Yves, Koutný, Hattric, Zerres. Pánské oděvy - saka, košile, obleky, pláště, kožené opasky, kalhoty, mikiny, trička, bundy, jeansová móda - kravaty, motýlky, ...

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Ekologické zemědělství. Chov drůbeže, skotu.

Společnost Coffee Talks s.r.o. provozuje e-shop, v sortimentu má různé druhy káv, kávovary, mlýnky na kávu, potřeby pro čištění a údržbu aj.

Přemysl Motička provozuje farmu se zaměřením na chov býčků, skotu a pěstování obilovin. Součástí farmy je i bourárna a prodejna masa.

E-shop: - oblečení z Nepálu a Thajska - šperky - dárkové předměty - káva, čaj

Kristýna Šťastná provozuje kozí farmu a vyrábí a prodává produkty z kozího mléka.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Firma Vlastimil Lezna - LERA se specializuje na výrobu a dodávku lampového oleje po celé ČR. Dále nabízíme líh do bio krbů, olejové lampy, technický líh a další podpalovače. Rádi Vám poskytneme tyto produkty: - lampový olej Aladin - gel na svíce Neogel - olejové lampy, lampičky - kahany a svícny - dekorační sklo - gelové svíce, ...

Radim Petřík provozuje hospodářství zaměřené na výrobu kravských a kozích mléčných produktů.

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.

Dodavatel, distribuce: - technologie uskladnění, vyskladnění krmiv, zrnin a vedlejších produktů potravinářského průmyslu - polyetylénové tuby, složené ze tří vrstev v černé a bílé barvě, vyrobené z materiálů prvotřídní kvality. Internetový prodej, eshop, e-shop www.agro24.eu: - agrotechnika, zemědělská technika: - plnící ...

Společnost provozuje specializovanou prodejnu drahých kovů a zlatnický ateliér a laboratoř v Ostravě.

Výroba a prodej dámských oděvů - halenky - sukně - kalhoty - komplety

Velkoobchod, maloobchod, E-shop, prodej: - čistící a prací prostředky - prací prášek, prášky - prací gely na bílé a barevné prádlo - prací gel na černé prádlo - krémový čistící přípravek - prostředek na čištění skla - univerzální sanitární prostředek - tekutý čistič WC - tablety do myčky - aviváže - prostředek na mytí ...

Společnost International Wine Company s.r.o. má jako dodavatel na svém eshopu široký sortiment vín červených, bílých i růžových. Vedou velkoobchod, zajišťují dodání vín do gastronomie.

Zahradnictví. Zahradnické práce. Maloobchod, prodej: - hrnkové květiny - skalničky, trvalky - rostliny - dřeviny, keře - zahradní keramika, sošky, květináče.

Jan Sláma se zaměřuje na internetový prodej náramků, náušnic, prstenů, pánských doplňků a šperků. Zaměřuje se také na sběr okrasných dřevin.

Vítězslav Smolík provozuje farmu se zaměřením na výrobu mouky, včelařských produktů a umožňuje jízdu na koni.

Stanislav Zámečník provozuje farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej výrobků z kravského a ovčího mléka.

Výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku: - ekologické čistící prostředky Ha-Ra (HaRa, Ha-Ra). Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: - úklidový program (okenní stěrka, teleskopická tyč, kaučukový smeták a kartáč se stěrkou, úklidové vozíky CLAROL, REKORD, kbelík se ždímačem) - speciální podlahové ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej zavařovacího skla. Prodej zavařovacích lahví a víček pro zavařovací sklenice a lahve.