Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Specializujeme se na prodej filtrů a olejů, servis strojů a autodopravu. Prodej, e-shop: - biologické přípravky ADRO (do septiku, proti zápachu, do jezírek, kompostů a čistíren odpadních vod, do potrubí) - čerpadla, čerpací technika a nádoby - aditiva, oleje, brzdové kapaliny - výčepní zařízení a sestavy - čističe, odmašťovače.

Výroba, prodej - VIRGIN PTFE: - teflon na míru - flexon - expandovaný teflon - těsnící šňůry - teflonové tyče - hadičky z teflonu - polotovary z teflonu - instalatérské těsnící pásky - Virgin PTFE samolepící pásky - expandované desky Virgin PTFE - vytlačovaný teflon s olejem - skloteflonová tkanina, folie - skloteflonové ...

Jsme eshop s dlouholetou tradicí. Dáváme si záležet, aby byl náš kratom vždy výjimečné kvality a vy jste ho měli v rukou co nejdříve.

LAZY CZECH s.r.o. provozuje e-shop s drogérií, pracími prostředky a gely, kosmetikou, přípravky do koupele, šampony, suchými plody a mlsáním.

Mamito s.r.o. prodává rozvojové a kreativní hračky pro děti. Skladem jsou například vodní omalovánky, skládačky, magnetické stavebnice a bezdrátová dětská sluchátka.

Ing. Ondřej Skotnica provozuje e-shop Bee Ostrava s včelařskými potřebami. Prodává vše pro chov matek, rámkové přířezy, mezistěny a další pomůcky. Zakoupit je možné i přírodní svíčky ze včelího vosku a včelí kosmetiku.

Alfie Store s.r.o. prodává oblečení s výšivkami kreseb dětí: Jedná se zejména o trička, mikini a doplňky jako jsou polštáře.

Kudrlinka s.r.o. prodává produkty pro péči o kudrnaté vlasy. Od hydratačních šamponů a masek po stylingové gely s olejem.

WILD CHILD s.r.o. prodává kvalitní stavebnice, didaktické pomůcky a tělocvičné vybavení pro mateřské školy, dětské skupiny a základní školy.

Grzegorz Piotr Łobos provozuje internetový obchod, který nabízí široký sortiment. Od elektrických zubních kartáčků a žehliček vlasů po hračky jako jsou Bruder, Playmobil a Wader. Zajímavé jsou také hudební nástroje pro děti, interaktivní hračky a koloběžky.

Ing. Hana Mílková se zaměřuje na prodej látek, povlečení, prostěradel a textilu. Prodává kojenecké zboží, bavlněné ponožky značky Miketa v různých velikostech, dětské punčocháče a kamaše. Dále jsou k dispozici plátěné, krepové, saténové, flanelové a jiné povlečení, ručníky, osušky a další.

Dodávka: - lehké střešní krytiny - střešní doplňky - střešní fóllie - klempířské prvky - sendvičové panely - trapézové plechy - okapový systém.

Madopo socks s.r.o. prodává široký výběr dámského prádla a doplňků. Vybírat je možné z viskózových maxi sukní, vtipných ponožek s magnetickými ručičkami nebo elegantních šátků.

Nailovo, s.r.o. je společnost, která se specializuje na slupovací gel laky na nehty. Prodává také péči o nehtovou kůžičku, odmašťovače, lampy a zdobení.

Michaela Hynčíková prodává osobité šperky z přírodních kamenů a kolekce s různými kameny, jako je řetízek Proměny s perlou, náramek Moudrost s perly a mnoho dalších.

Dalibor Bryja provozuje obchod RAGEFITNESS.CZ p zaměřený na sportovní výživu, přírodní doplňky, kaše, proteiny, vitamíny a další.

Společnost Keny Export-Import s.r.o. se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem nábytkového kování. Kování na dveře, šuplíkové posuvy, úchytky a vše potřebné pro výrobu nábytku seženete u KENY Export-Import s.r.o. v Havířově. Zboží lze objednávat telefonicky, e-mailem nebo osobně na naší prodejně. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ...

Dovolte, aby jsme Vám představili náš e-shop. KONOPEX Market je e-shop specializovaný na konopné produkty.

Společnost TRIAS a spol., spol. s r. o. zajišťuje výrobu pracovních a profesních oděvů.

Společník Artemis Foods s.r.o. realizuje distribuci velkoobchodních produktů maloobchodním společnostem po celé Evropě.

Na eshopu Tržiště štěstí si můžete vybrat ze šperků jako jsou náušnice, náhrdelníky, náramky.

Společnost ŽVEJK s.r.o. prodává sušené maso.

E-shop SmokeTime.cz nabízí široký sortiment kuřáckých potřeb. Najdete zde různé druhy bongů, vaporizérů, dabingových nástrojů, drtiček, papírků na balení a příslušenství. Dále prodávají CBD produkty, semínka a merch.

Hana Golasowská provozuje květinářství Dagmar v Havířově.

Andrea Baurová provozuje eshop Levné Disney, který nabízí širokou škálu produktů s Disney tématikou, včetně oblečení, doplňků, hraček a domácích potřeb.