Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost - instalace autofólií - montáž autofólií - tónování skel, celopolepy.

Avon-anew.cz E-shop - kosmetika značky AVON. Nanaturalhealth.cz E-shop - přírodní kolageny - kolagenová kosmetika - doplňky stravy.

E-shop - kuchyňské potřeby - hračky - elektronika - auto, moto doplňky - chovatelské potřeby.

Služby: - připojení k internetu - montáže bezdrátových sítí - prodej, montáž a servis, instalace výpočetní kancelářské techniky.

Montáž: - satelity - antény - společné rozvody TV

Prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny - bezlepkové potraviny - ekologické, čisticí a prací prostředky

Prodej: - nářadí - zahradní technika - dílenské vybavení - železářské zboží - vodoinstalační a elektroinstalační materiál....atd.

Prodej, e-shop: - matrace, rošty - postele - ložní soupravy.

Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Velkoobchod, maloobchod: - dámské, pánské, dětské plavky - dámské spodní prádlo - pyžama. Zástupce firmy Eurofala pro Českou republiku.

Výroba, velkoobchod, e-shop - molitanové stavebnice, prolézačky - školní žíněnky - gymnastické nářadí, matrace - dětský nábytek Výroba a expedice: DANECO spol.s r.o. 9. května 11 794 01 Krnov Vladan Dorazil – vedoucí výroby dorazil@daneco.cz tel. 603 140 885

Dodávky hotelového a restauračního textilu. Ubrusy, ubrousky prostírky, multony, rautové sukně a cateringový textil, povlečení, hotelové ložní prádlo, prostěradla, ručníky, peřiny přikrývky, chrániče matrací a polštářů.

Výroba, prodej, montáž a opravy: - sítě na pískoviště, doskočiště, bazény - sítě na lešení - sítě odpadové - sítě sportovní - sítě ochranné - sítě na kontejnery - šňůry technické (výroba z klasických materiálů např. POP, PAD, PES, PE, ze speciálních materiálů např. NOMEX, KEVLAR, DYNEEMA, 3 M apod.) - popruhy (výroba z klasických ...

Prodej jezdeckých potřeb pro jezdce a koně. Praní dek a podsedlových deček, oprava koženého jezdeckého vybavení, bot. Adresa prodejny: Ratibořská 501/77, Opava Kateřinky otevírací doba Út 13.00 - 17.00, St-Pá 10.00 - 17.00 hod.

Prodej, e-shop: - látkové pleny - šátky, nosítka - oblečení pro děti - oblečení pro nosící rodiče - přírodní kosmetika....atd.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Výroba potravinových doplňků Primulus Kloubus Feminus

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Internetový obchod, e-shop: - hračky, stavebnice - plyšové hračky.

Papírna, výroba, prodej: - školní sešity - kreslicí kartony - barevné papíry - flipchart bloky - náplně do karis bloků.

E-shop: - dámské a pánské oblečení - kabelky, peněženky - bižuterie - HIP HOP oblečení

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva - škrabadla pro kočky.

Internetový obchod, e-shop: - sběratelské modely automobilů - kovové modely aut.