Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej, e-shop: - české skleněné korálky - šarloty - minerály, kameny - bižuterní komponenty

Výroba, prodej, e-shop: - modelová železnice - lokomotivy - vagony - stavby

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - kosmetika, šampony pro psy a kočky - obojky, vodítka, misky, pelechy.

Bazar, komisní prodej: - dětské oděvy, obuv - kočárky, autosedačky - hračky.

Výroba, výrobce: - závěsová technika potrubních systémů.

Internetový obchod, e-shop, výroba: - amulety - přívěšky, srdíčka z drahých kamenů Zakázková výroba: - odznaky - klíčenky - žetony.

Internetový obchod, e-shop: - dětské dekorace, fototapety, koberce, deštníky - dárkové předměty.

Internetový obchod, e-shop: - zahradnické potřeby, nářadí - květináče, truhlíky, substráty, hnojiva.

E-shop: - kování obuvní, oděvní, sedlářské

Drátovna. Výroba, dodávka, export: - ocelové drátky do betonu DRAMIX.

Firma Petr Válek provozuje autoservis se zaměřením na vozy BMW. V rámci našich služeb samozřejmě provádíme opravy i ostatních značek jako např.: Škoda, Seat, Mercedes, Volkswagen či Ford. Servisujeme jak osobní tak i dodávkové vozy. Dále provádíme renovace veteránů a poskytujeme služby autobazaru. Pan Petr Válek též provozuje závodní tým Válek ...

E-shop: - modely letadla, lodě - doplňky

E-shop: - hračky - chodítka - dětský nábytek - autosedačky - školní potřeby

E-shop - dámské oblečení - dětské oblečení - Bio kosmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

Výroba a prodej pracích a čisticích prostředků. E-shop - drogistické zboží, drogerie - prací prášky - čističe - vše na úklid - prostředky na mytí nádobí - desinfekční prostředeky.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

Dovoz a distribuce diagnostických reagencií - vybavení laboratoří - soupravy pro výzkum volných radikálů - hemato-onkologické DNA sondy - celochromozómové malovací sondy - DNA sondy pro Preimplantační gentickou diagnostiku.

E-shop - autokosmetika - cyklo maziva - konzervace zbraní - impregnace a balzámy.

Ve vydavatelství MONTANEX, a. s. se zabýváme vydáváním knih, tiskem publikací a tvorbou knih na zakázku. Zaměřujeme se na specializovanou odbornou literaturu, tuzemskou vědeckou a naučnou tvorbu v mnoha oborech a odvětvích. Také prodáváme knihy a kvalitní literaturu, která se vám bude líbit, a rádi ji budete číst. Naše vydavatelství působí na trhu ...

-Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob