Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Vlastní výroba, prodej: - kukuřičné křupky - instantní kukuřičná kaše. - kukuřičné křupky (ovocná příchuť) Dovoz, import, prodej: - pražená rýže naturál (ovocná příchuť). Přírodně bezlepkové produkty. Provozovna: - Nový Borek (u čp 350 vlevo), Třinec.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Služby: - tvorbu webů, eshopů, microsites - webhosting - vývoj aplikací - správa sítí

Služby: - internetové stránky zaměřené na nákup a prodej akcií neobchodovaných na burze - dražba akcií

Prodej: - látky - galanterie - metráž - dekorace

Služby: - lesnická činnost - těžba a přibližování dřeva - úklid pasek - likvidace a ořezávání stromů

Pískování, gravírování, potisk: - reklamní předměty ze skla a porcelánu: - sklenice, džbány, karafy, hrnky, lahve.

Výroba, rozvoz: - hotová jídla, obědy, denní menu - studená kuchyně (obložené mísy, chlebíčky) - pečená kuřata, krůty, kolena, kýty - cateringové služby.

Výroba, prodej, květiny: - smuteční věnce, kytice - svatební kytice.

Pekařská a cukrářská výroba: - dorty - svatební cukroví - chlazené listové těsto.

Výroba, potisk, prodej: - dárkové předměty: - hrnky - puzzle - polštářky - minidresy.

Maloobchod, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - krmiva pro králíky, drůbež - zahradní substráty - mulčovací kůra. Šití, výroba: - obojky, vodítka.

Výroba, e-shop: - svíčky - vitráže

Výrobce upomínkových předmětů.

Maloobchod, prodej, poradenství: -šperky ze žlutého a bílého zlata -soupravy s brilianty a jinými drahými kameny -moderní stříbrné šperky -šperky s Českým granátem -nástěnné a stojací hodiny QUARTZ i mechanické -budíky mechanické i digitální -náramkové hodinky pánské, dámské, dětské, různých značek SEIKO, CASIO, CITIZEN, PRIM, Q&Q ...

Maloobchod, prodej, prodejna: - potraviny - smíšené zboží - drogerie.

Zpracování a prodej bytového textilu - záclony a závěsy - služby designérky - šití na míru

Prodej, servis, opravy - pneumatické nářadí a systémy - kompresory - hadice včetně příslušenství - obráběcí a tvářecí stroje - manipulační technika - chladiče vody - filtrace

Chovatelská stanice: -Labradorský retrívr. -Francouzský buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pro psy. Internetový obchod, e-shop: -chovatelské potřeby.

Prodej, e-shop, výhradní zastoupení TEPUR - ekologické čistící prostředky TEPUR