Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Naší specializací je provazové vybavení - vyrábíme z umělých i přírodních, bavlněných lan. Šijeme také základní sortiment potřeb z nylonu pro koně i pejsky, vlastníme vyšívací stroj. Vyrobíme Vám ohlávky s vyšitým jménem, obojky se jménem či telefonním číslem. Nylonová vodítka, uzdečky a další. Vše na míru a podle Vašeho přání.

E-shop: - chovatelské potřeby - rybářské potřeby - dárkové předměty - vinotéka (dřevěné stojany, dárkové kazety).

Prodej, e-shop: - postele: - dětské postýlky - patrové - pro dospělé - vybavení postýlek pro děti - matrace - povlečení - bytový nábytek.

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika

Internetový prodej dětských stavebnic. České i zahraniční značkové stavebnice, především Merkur, Seva, Cheva, LEGO, Magformers nebo Geomag.

Pekařství. Výroba: - houskové knedlíky - domácí těstoviny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožená galanterie - kožené tašky - kožené kabelky - kožené opasky

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletené oděvy (pulovry, sukně, vesty, svetry, šaty) - pánské, dámské oděvy, pletená konfekce. Poskytovatel náhradního plnění.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - smíšené zboží - alkoholické i nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Prodej, e-shop: - hračky, dřevěné hračky - autodráhy - panenky, kočárky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - bytový a metrový textil, metráž - záclony, ubrusy - zástěry, prostírání, utěrky, chňapky - polštáře, lůžkoviny, přehozy, povlečení - ručníky.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Zakázkové šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

Výroba beden, sedel, palet, stavebního řeziva atd...

Velkoobchod - nápoje - alko, nealko, pivo - cukrovinky - tabákové výrobky - káva, čaj

Tesařské práce. Drobné zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Půjčovna lešení. Maloobchodní, velkoobchodní a internetový prodej střešních krytin. střešních oken, půdních schodů, střešních fólií, okapového systému, klempířských prvků, střešních doplňků a dalšího příslušenství pro šikmé a ploché střechy.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Pobočka. Pekárna. Maloobchod, prodej, výroba: - pečivo - pekařské výrobky.

Pobočka. Pekárna, pekařství, cukrárna. Výroba, prodej, distribuce: - pekařské výrobky, pečivo - chléb, rohlíky - koláče - cukrářské výrobky, zákusky, dorty.

Firma Nari se již od roku 1997 zabývá výrobou pánské konfekce. V rámci svého působení dodává do více než 50 prodejen v České republice a na Slovensku obleky, saka, kalhoty, vesty, bundy a pláště. - používané materiály - polyester, elastan, vlna, viskoza - kolekce ve velikostech 44-78 pro výšku postavy 164 - 194cm - pánské nadměrné oděvy ...

Výživové poradenství a internetový obchod zaměřen na zdravou výživu, bio produkty a ekologické čisticí prostředky doplněn o zajímavosti a příspěvky ze souvisejících oblastí.

Prodej, maloobchod: - domácí potřeby.

Šicí dílna. Výroba, šití, prodej: - ochranné pracovní oděvy - ložní prádlo, povlečení, prostěradla (barevné, bíle, bavlněné, krepové, flanelové). Poskytovatel náhradního plnění.

V našem e-shopu nabízíme dětské potřeby, kojeneckého oblečení a módu pro těhotné. K dispozici jsme vám každý pracovní den prostřednictvím online chatu.