Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Knihkupectví, prodej, e-shop: - knihy

Eshop s pelíšky a dalšími potřebami pro zvířecí miláčky.

Společnost Profi Butcher s.r.o. se zabývá zpracováním masa.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Společnost Beskyd Orgo s.r.o. zajišťuje výrob u distribuci žampiónů, artyčokové čtvrtky v oleji, sušená rajčata ve slunečnicovém oleji a další potraviny.

Vyrábíme sáčky a pytle z BOPP, CPP, LDPE, MDPE a HDPE pro použití v potravinářství, nebo pro průmyslové balení. Nejčastější použití našich sáčků je na balení pečiva, mrazených výrobků, lahůdek, textilu a průmyslových výrobků nebo pneumatik. Dále vyrábíme paletizační pytle, plastové obálky, sáčky s lepící páskou, přířezy, kornoutové sáčky. V ...

Áčkofit provozuje fitness studio, včetně eshopu na potravinové doplňky.

E-shop s prémiovými a superprémiovými krmivy Nutra pro psy.

Společnost MegaShops s.r.o. provozuje eshop se spodním prádlem.

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Společnost PINDUROVÁ s.r.o. se specializuje na ochranné pracovní pomůcky, které nabízí na eshopu.

Společnost AMBIFLEX s.r.o. nabízí PP tkané pytle a vaky s hladkou nebo potisknutou povrchovou úpravou, v různých rozměrech, stylech a barvách. Naše pytle jsou vyrobeny z nejkvalitnější tkané polypropylenové látky a mají vysokou pevnost v tahu.

Výroba, šití, prodej, e-shop: - specializované ochranné oděvy NOMEX - zásahové oděvy pro hasiče - zvýšené riziko - nehořlavé, antistatické - ochranné oděvy pro energetiku, plynárenství, rafinérie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny (masné a uzenářské výrobky) - potraviny - smíšené zboží.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - konzumních a tabákových výrobků, cukrovinek. - alkoholických nápojů, destilátů, sirupů a limonád.

Společnost PASKOV MARKET s.r.o. nabízí různé druhy pečiva, uzenářských a mléčných výrobků, lahůdek a salátů.

Řeznictví, uzenářství. Výroba: - domácí zabijačkové speciality. Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - masné výrobky.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina - potraviny. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní.

Maloobchod, prodej: - potraviny - uzeniny - mléčné výrobky - rybí výrobky - alkoholické nápoje (značkový alkohol) - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - tisk.

Společnost se specializuje na prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, tesařského kování, stavební chemie, obalových a dalších materiálu. Realizací hliníkových a bioklimatických pergol, suchých stání a stínící techniky. Betonových a dekorativních omítek. Stavební činnosti.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Maloobchod, prodej, diskontní prodej: -dámský, pánský a dětský textil -modní doplňky -oddělení nadměrných velikostí -oděvy pro sport a volný čas.

Výroba, prodej - bytový a hotelový textil ložní povlečení, prostěradla, povlečení pro mateřské školy