Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pásové pily na kov, pilové pásy na kov a dřevo - technické plyny - oleje, maziva - autobaterie a nabíječky - vázací a manipulační technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nářadí pro automobilový průmysl - nářadí průmyslové montážní - železářství, domácí potřeby - brusivo - měřidla - řezné nástroje na obrábění kovů, dřeva a stavebních hmot. Půjčovna nářadí.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Army shop. Velkoobchodní sklad, prodej: - široký sortiment vojenského zboží - výstrojní součástky - doplňky a potřeby pro pobyt a přežití v přírodě - vše pro příznivce military, scoutingu, rybaření, trapery, lesáky, turisty, air-softu, paintballu, free stylu atd...

Nakládání s odpady. Sběrné suroviny. Výkup, sběr: - železný šrot, barevné kovy - papír - textil - sklo - autobaterie - plastové folie Úřední skartace dokladů. Nakládka a odvoz odpadů vlastní technikou. Výkup ovoce.

Výroba: - obouvací lžíce z kovových materiálů

Dceřiná společnost AGRO CS a.s., www.agrocs.cz Výroba, prodej: - rašelinové substráty (rašelina) - kůrová mulč (drcená kůra). Prodej: - pěstební substrát - průmyslová hnojiva - přípravky chemické a biologické ochrany - zahradní nádoby - travní osiva - zahradnické potřeby - sortiment volně ložených materiálů (pro ...

Prodej - průmyslové hadice včetně příslušenství - gumové desky - technická pryž - těsnění

Eshop s ušitými vaky, sedacími pohovkami, polštářky a pelíšky pro psy.

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Eshop Lipoo poskytuje k prodeji kávu, čaj, sladkosti a dárky k různým příležitostem.

Specializujeme se na výrobu vlněných přikrývek, podložek, polštářů, relaxačních a zdravotních pomůcek. Dále také nabízíme produkty pro kojence, děti a maminky. Výplní našich výrobků je praná a mykaná ovčí vlna bez příměsí, duté vlákno, pohankové slupky nebo polystyrenové kuličky.

Výroba, prodej: -instantní polévky a těstoviny

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

E-shop s ovocnými víny. Doplňkový prodej alko a nealko drinků, pochutin k alkoholu. Provoz vináren v Praze a Frýdku-Místku.

Prodej, servis, opravy, E-shop: - balicí vakuové komorové stroje - fólie do termoformovacích vakuových linek - vakuové sáčky - bezkomorové baličky - mřížkované sáčky a rukávy.

Eshop nabízející RC modely - vrtulníky, letadla, tanky, lodě, auta. Prodej náhradních dílů a doplňků. Pro modeláře je zde i rubrika bazar. Poradenská činnost!

Prodej - stavební řezivo - spojovací a kotvící materiál - šrouby, matice, hřebíky

Prodej kočárky, autosedačky, kojenecké potřeby, dětský nábytek, hračky, kojenecké oblečení, potřeby pro maminky

Bc. Petr Nesit provozuje velkoobchod: -úklidové, čistící prostředky. -hygienický program.

Kosmetický arganový olej z Maroka - přímý dovoz a prodej

Pekařství, pekárna. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej, maloobchod: - pečivo, pekařské výrobky, chléb, rohlíky, jemné i běžné pečivo.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.