Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Pekařství, pekárna. Výroba, dodávka, rozvoz, prodej, maloobchod: - pečivo, pekařské výrobky, chléb, rohlíky, jemné i běžné pečivo.

Pěstitelská pálenice, palírna: - výroba ovocných destilátů, lihovin(lihoviny), pálení z vlastních, přinesených ovocných kvasů. Moštárna: - moštování ovoce, výroba moštu.

Zahradnictví, květinářství. E-shop, maloobchod, prodej: - rozvoz květin, kytic do domu, donáška květin do domu - řezané, hrnkové květiny, sazenice - okrasné a ovocné stromy, keře - sazenice, semena, cibuloviny - hnojiva.

Minipivovar Hukvaldy - Hostinec U Štamgastů najdete v Hukvaldech, v předhůří Beskyd. Působíme jako rodinný pivovar a pravidelně pořádáme tradiční gastronomické hody k různým příležitostem. Vaříme vlastní piva, především naší Hukvaldskou dvanáctku. K určitým událostem a výročím nabízíme různé speciály.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Internetový prodej dámského oblečení

Výroba dortů a dortíků podle Vašeho přání.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

Pneuservis. Oprava, montáž, prodej: - pneumatiky.

Reklamní agentura: - pronájem reklamních ploch - reklamní nápisy - reklamní tabule - veškeré tiskoviny - dárkové, reklamní předměty

Květinové studio. Maloobchod, prodej, služby: - květiny - svatební kytice. smuteční vazba - sezónní dekorace (Vánoce, Valentýn, Velikonoce, podzim) - péče o rostliny ve firmách, kompletní květinový servis - dárkové zboží.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...

Společnost NKD Móda s.r.o. je řetězec módního oblečení pro celou rodinu.