Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Pobočka. Květinářství.. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny. Služby: - donáška květin v okrese - slavnostní a smuteční vazky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby Hostinská činnost

Provozování cestovní kanceláře -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, ...

Výroba: - fólie, sáčky, pytle, rolopytle - LDPE tašky s průhmatem a s páskovým držadlem - LDPE fólie s protiskluzovou úpravou-Rapaten - HDPE fólie s celoplošnou perforaci-Varsaten - LDPE, LLDPE a HDPE regranulátu Výýkup: - odpadní folie.

Ubytovna. Levné a nadstandardní ubytování v 2 lůžkových pokojích. Vybavení pokojů: - každý pokoj má samostatnou koupelnu a WC, TV + SAT, možnost připojení na internet. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Objekt je 24 hodin střežen, vlastní parkoviště. Stravování: - bistro Decorka (přímo v objektu).

Služby: - kontrola kvality v průmyslu - u výrobků, u výrobních procesů: - vstupní i výstupní kontrola dílů, třídění a opravy dílů - zlepšení systému kvality. - zastoupení zákazníka u odběratele - zpracování dokumentace o průběhu prací. Jednoduché montážní práce. Opravy a dokončovací práce.

Prodej: - deratizační prostředky - šperky - obklady, dlažby.

Výroba, maloobchod, prodej, e-shop: - dětské a kojenecké zboží - kojenecký, dětský textil, oděvy - kočárky - autosedačky - hračky.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - pracovní kuchyňské desky - parapety - dřezy, drátěný program, nohy nábytku, příslušenství.

Údržba, oprava, servis: - hydraulické systémy - strojní celky Prodej: - těsnicí technika - hydraulický spojovací materiál - hydraulické komponenty. Výroba armovaných hydraulických hadic (hydraulické hadice).

Velkoobchodní prodej, import, dovoz, distribuce: - cukrovinky.

Výroba, prodej: - instantní polévky VITAMAX - těstoviny.

Maloobchod, prodej: - drogerie - domácí elektrospotřebiče.

Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina. Obchodní činnost, export, import: - potraviny.

Galerie V PODLOUBÍ: - výstavy - obrazy, grafika, keramika. Knihkupectví, papírnictví. Maloobchod, prodej: - knihy - encyklopedie, slovníky - školní, kancelářské potřeby - CD, MC, keramika - dárkové předměty.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

E-shop se zábavní pyrotechnikou, který vám přináší ty nejlepší produkty za bezkonkurenčně nejnižší ceny. V naší nabídce se nacházejí všechny nejznámější petardy - petardy viper, dum bum nebo dělová rána. Pokud si nejste jisti, které petardy jsou pro vás ty nejlepší, napište nám a určitě vám pomůžeme.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a ...

Malířství a natěračství -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poradenská a konzultační ...

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu ...

Distribuce, prodej, velkoobchod, maloobchod : - motorové a průmyslové oleje - maziva - bezúdržbové americké baterie MONBAT - klínové řemeny - ložiska, břitové destičky, nářadí.