Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Výroba - pryžová dlažba určená pro sportovní povrch - gumové desky na dětská hřiště - pryžová dlažba na terasy, balkóny, zahrady.

Prodej, e-shop - elektronické cigarety, e-liquidy, aromata, báze a veškeré příslušenství.

E-shop - domácí spotřebiče - domácí potřeby - asijské potraviny.

Výroba, prodej - keramika, keramické nádoby, plastiky.

E-shop - konopné masti - přírodní mast z konopí. Osobní blog - opisovací techniky na jednom místě. E-shop - poker karty - poker doplňky a příslušenství

Knihařství, vazba: - diplomové práce, knihy, časopisy. Výroba kalendářů, rámování, paspartování, kopírování. Digitální tisk. Drobné stolařské práce, malby, nátěry.

Výroba, prodej: - vodovodní tlakové potrubí - plynovodní tlakové potrubí - kanalizační tlakové potrubí - chráničky beztlaké potrubí - desky plastové - doplňkový sortiment.

Prodej: - zdravá výživa - BIO potraviny - bezlepkové potraviny - ekologické, čisticí a prací prostředky

Dodávky hotelového a restauračního textilu. Ubrusy, ubrousky prostírky, multony, rautové sukně a cateringový textil, povlečení, hotelové ložní prádlo, prostěradla, ručníky, peřiny přikrývky, chrániče matrací a polštářů.

Drátovna. Výroba, dodávka, export: - ocelové drátky do betonu DRAMIX.

E-shop: - modely letadla, lodě - doplňky

E-shop: - hračky - chodítka - dětský nábytek - autosedačky - školní potřeby

E-shop - dámské oblečení - dětské oblečení - Bio kosmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

Výroba a prodej pracích a čisticích prostředků. E-shop - drogistické zboží, drogerie - prací prášky - čističe - vše na úklid - prostředky na mytí nádobí - desinfekční prostředeky.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

Dovoz a distribuce diagnostických reagencií - vybavení laboratoří - soupravy pro výzkum volných radikálů - hemato-onkologické DNA sondy - celochromozómové malovací sondy - DNA sondy pro Preimplantační gentickou diagnostiku.

E-shop - autokosmetika - cyklo maziva - konzervace zbraní - impregnace a balzámy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupování v celním řízení

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - aranžmá sušené květy - komponenty pro aranžování ze suchých květin (sušina, proutěné podklady, juta, mřížky, lepidla) - rohože, rohožky (kukuřice, mořská tráva) - dveřní závěsy, prostírání - stoly, poličky, chlebovky, ošatky, koše, křesla - proutí, bambus, rattan, dřevo. Import - dovoz: - ...

Výroba: - dráty a drátěné výrobky barevné, pozinkované a speciální zinkohliníkové.