Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: -hobby-potřeby, potřeby pro kutily.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

E-shop, internetový obchod: - plyšoví medvídci Me to You - dárkové předměty.

Futro prodává: - krmivo pro psy a kočky - výcvikové pomůcky - psí oblečky, kosmetické a další potřeby.

Svatební salón. Velkoobchod: -svatební a společenské šaty. Půjčovna, prodej: -svatební šaty-více než 100 klasických i extravagantních modelů, prodej také na dobírku -pánské obleky a doplňky-svatba, ples, promoce, pohřeb -šaty pro družičky, do tanečních, k svatému přijímání, plesy -svatební ozdoby na auta, voničky, ...

Jaroslava Tichá zajišťuje prodej: - obalové materiály - obálky - krabice - lepící pásky - kotouče do pokladen - fólie - jednorázové nádobí. Na e-shopu horime.cz nabízí k prodeji zahradní ohniště, grily a doplňky.

Servis, revize: -plynové kotle. Revize: -elektrických zařízení. -elektrorevize. -plynových spotřebičů. Rekonstrukce koupelen.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva pro psy, kočky, hlodavce.

E-shop IMdily.cz má v sortimentu: - autodíly, autopříslušenství - motorové oleje - autobaterie.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Svatební salón. Půjčovna: - svatební šaty, doplňky pro nevěsty - šaty pro družičky i pro svaté příjímání - šaty do tanečních - smokingy, pánské, chlapecké obleky - společenské šaty. Prodej: - snubní prsteny - svatební oznámení - svatební, plesová bižuterie - voničky.

Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky a hospodářské zvířata - krmiva

Ostraha majetku a osob -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Služby soukromých detektivů

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, oprava, servis - osobní ochranné pracovní pomůcky, prostředky - pracovní obuv, oděvy. Ochrana dýchání, zraku, sluchu. E-shop.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Společnost XPneu s.r.o. je pneuservis: - osobní, SUV a lehké užitkové vozy všech značek - prodej pneumatik a hliníkových či plechových disků - přezouvání RUNFLAT pneumatik - opravy defektů - likvidace ojetých pneumatik zdarma - přezouvání (i s čidlem) a vyvažování kol - sezónní uskladnění pneumatik - mytí kol buď ruční nebo v myčce

Prodej, e-shop: - běžecké boty, běžecké a sportovní oblečení, sportovní doplňky a sportovní výživu

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -lepidla -potřeby pro malíře -stavební chemie a nářadí -těsnění -průmyslové lepící a těsnící pásky. Oficiální distributor hydroizolačního systému AKVATRON.