Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - skleněné, ručně foukané a malované vánoční ozdoby - velikonoční vajíčka - netradiční figurky - dekorativní ozdoby - propagační a upomínkové předměty například ve tvaru koule nebo zvonku (loga pro firmy, zámky, města, hotely, penzióny atd..

Prodej, půjčovna, servis elektronářadí, prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, kompletního sortimentu nářadí pro profi i hobby uživatele.

Interiérové a exteriérové dekorace. Svatební, slavnostní, smuteční vazba kytic. Doručování květin v Novém Jičíně a okolí.

Společnost CABRHA diamonds s.r.o. zajišťuje prodej investičních drahokamů.

Hajan je eshop s dětskými potřebami a doplňky ke kočárku - deky, podložky, rukávníky.

TRENDCAR - Autorizovaný prodej a servis nových i ojetých vozů SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, specializovaný servis TOYOTA. Financování, leasing. Prodej náhradních dílů a příslušenství, mechanické, karosářské a lakýrnické práce, autopůjčovna, ruční mytí. TRENDCAR a.s. je držitelem certifikátu systému managementu jakosti pro prodej osobních ...

Velkoobchodní prodej: - sklo, keramika, porcelán.

Maloobchod, prodej: -papír, papírnictví -kancelářské potřeby. Služby: -kopírování -černobílé do formátu A0 -barevné do formátu A3 -scanování do formátu A3 (skenování). -kroužková vazba dokumentů -lepená termovazba -závěsné skobky (vazba V1). Reklama, reklamní činnost: -tisk, tiskárna -nápisy na auta, výlohy, reklamní ...

Zlatnictví & Hodinářství Jiří Boháč Prodej: - zlaté, stříbrné, ocelové a titanové šperky, značkové hodinky a hodiny. Nabízíme servis šperků a hodinek. Zakázková výroba snubních prstenů.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sklo (skleněné vázy, misky, květináče) - keramika (obaly na květiny, květináče) - umělé květiny - dekorační materiály (písky, perličky, kamínky, oblázky, provázky perel) - porcelán a Bone China - stolní porcelán - collection Art design (mísy, podmisky, stolní porcelánové soupravy, čajové i kávové, ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - dětská elektrická auta - dětská kola - elektrické tříkolky - plyšové hračky.

Prodej: - dodávka vína do restaurací a hotelů - vína - posezení u vína.

Internetový obchod, e-shop: - pánské hodinky - dámské hodinky.

Maloobchod, prodej: - potraviny. Občerstvení: - nabídka jídel rychlého občerstvení.

Pila. Prodej: -stavební řezivo -palety

Knihkupectví, maloobchod, prodej -knihy -brožury -slovníky, učebnice -cizojazyčná literatura -odborná a technická literatura -právnická a ekonomická literatura -vědeckofantastická literatura, scifi -kuchařky -životopisy -obrazové publikace -poezie -krásná literatura -přání, blahopřání, novoročenky ALBI -mapy, atlasy, ...

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Ručně šité kabelky, podmanivé náramky a další doplňky z pravé kůže navrhuje a vyrábí za pomocí tradičních brašnářských postupů autorská dílna Haligo. Pořiďte si naše originální doplňky české výroby z prémiových materiálů, které Vás zaujmou svým jednoduchým, nadčasovým a funkčním stylem.

Video zážitek je eshop s originálními dárky - ke svatbě, narozeninám.

Společnost MARO trade s.r.o. je jedním z největších českých prodejců informačních technologií a elektroniky.

E-shop, internetový obchod - výbava do porodnice - těhotenské oblečení - deky, zavinovačky - jídelní židličky - monitory dechu, chůvičky - autosedačky - dětské oblečení - hračky.

Projekce, návrh, realizace, úprava, servis: -zahrady -zahradní jezírka. Velkoobchod, prodej: -dřeviny -netkané textilie -jezírková folie -zavlažovací rohože -protikořenová textilie -zahradní a malá zemědělská technika (sekačky, kypřiče, postřikovače) -zahradní chatky, domky na zahradní nářadí -zahradní nábytek -zahradní ...

E-shop - upomínkové předměty pro maturanty a absolventy včetně potisku - trička, mikiny - šerpy, stužky - kravaty - čepice.