Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané, hrnkové květiny -živé, suché květiny -svatební a smuteční vazba -květinová, zeleninová semena -květiny pro záhonovou výsadbu -keramika -dárky, dárkové předměty. Projekce, realizace: -sady, zahrady.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce, PVC -podlahové krytiny.

Autorizovaný prodejce ŠKODA-AUTO a.s. Prodej, leasing, autosalón: -osobní vozy, automobily ŠKODA. Autoservis, autoopravna, oprava: -osobní vozidla -pneuservis, pneumatiky -mytí, čištění interiérů vozidel. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly,autodíly ND -dálniční známky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -maso, uzeniny -ovoce, zelenina -domácí potřeby.

Prodej - tabákové výrobky Prodej - noviny - časopisy

Prodej - toaletní papír Výroba - toaletní papír

Maloobchod, prodej: -zlaté šperky, zlatnictví -stříbrné šperky -hodinky, hodiny, hodinářství. Služby, oprava, servis: -čištění zlatých, stříbrných šperků -originální výroba podle katalogu -výroba šperků podle vlastního návrhu -ověřování šperků -výměna baterií, řemínků -mechanické hodinky.

Pěstitelská pálenice, palírna.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy -brožury -slovníky, učebnice -cizojazyčná literatura -odborná a technická literatura -právnická a ekonomická literatura -vědeckofantastická literatura,scifi -kuchařky -životopisy -obrazové publikace -poezie -krásná literatura -přání, blahopřání, novoročenky ALBI -mapy, atlasy, ...

Výroba: -Gitterboxy -Europalety -Jednoúčelové palety -Speciální palety -Paletové nástavce -Düseldorf palety -Skladové kontejnery -Automobilový průmysl -Dřevěné obaly. Také se specializujeme na mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravu do všech zemí Evropy.

Obchodní činnost, prodej: -chovatelské potřeby -krmivo, granule pro zvířata (psy, kočky).

Maloobchod, prodej: -hračky -sportovní zboží -textil, oděvy dětský, kojenecký -trika, trička -spodní prádlo -ponožky.

Prodej - oděvy - spodní prádlo

Maloobchod,prodej: -krmiva pro psy,kočky a ostatní zvířata. Služby: -stříhání psů,psi všech plemen. Chovná stanice: -jorkšírský teriér.

Trafika. Maloobchod,prodej: -časopisy -noviny -denní tisk -tabákové výrobky -potraviny,nápoje.

Maloobchod,prodej: -textil(pánský,dámský,dětský) -oděvy,oblečení -konfekce -kožená galanterie -obuv,boty.

Maloobchod,prodej: -papír,papírnictví -kancelářské,školní potřeby. Výroba: -razítka.

Krejčovství. Výroba,šití,opravy: -konfekce -pánské,dámské oděvy -textil,oblečení.

Maloobchod,prodej,oprava: -zlato,zlatnictví -hodiny,hodinky,hodinářství -stříbro -šperky.

Výroba,dřevovýroba: -dřevěné modely -bytové doplňky -drobné výrobky ze dřeva. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské -dřevomodelářství.