Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo ...

Prodej: - kojenecké, dětské oblečení - zavinovačky - deky, pleny - hračky.

Prodej, nákup, oprava, znehodnocování, úpravy, obchodní činnost, komisní prodej, bazar: - zbraně kategorie A, B, C, D, prodej zbraní - kulovnice - malorážky - vzduchovky - pistole - školení k získání zbrojního průkazu - nože VICTORINOX - prodej loveckých nožů - dalekohledy, optika - potřeby pro myslivce (obuv, boty) - zábavná ...

Maloobchod, prodej: - PALETY - výkup a prodej - zemědělské stroje, traktory - náhradní díly pro zemědělskou techniku - klínové řemeny - vysokotlaké hadice - ložiska, gufera - řetězy válečkové - výkup a prodej velkoobjemových vaků Big Bag - prodej kontejnery IBC 1000L.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Zpracování kamene Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Pneuservis. Maloobchod, prodej, opravy: - pneumatiky. Autoservis, autoopravna: - opravy vozů - oprava autoelektriky, autoelektrikářské práce - montáže tažných zařízení, motorů a převodovek - příprava vozů na STK - výměna autoskel - diagnostika - geometrie laser.

PNEUnet.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej pneumatik a plechových disků na vozidla různých značek.

Prodej - keramika - malované sklo - obrazy - kresby - šperky - dekorační předměty

Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Velkoobchod: - italská vlasová kosmetika - selective professional - přípravky a kadeřnické prostředky.

Turistické informační centrum (TIC) Služby: -Informace pro turisty i občany města -o firmách, službách -ubytování -cestovním ruchu -kulturních, společenských akcích -autobusových a vlakových spojích. Zprostředkování: -prohlídky města s průvodcem -předprodej vstupenek na různé akce -prodej vstupenek do expozice Klobouků a Generála ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - ložiska, autoložiska, řetězy, řemeny, gufera, segerovy pojistky - mazací tuky a oleje, mazací technika, nářadí, autodíly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spodní prádlo, punčochové zboží, pyžama, termo oblečení.

Výroba šperků a umělecké předměty z drátu.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Zaměřujeme se na export a distribuci pryžových a plastových granulátů a na výrobu pryžové moučky. Výroba a prodej: - pryžových granulátů, zejména EPDM v různých barvách - jemných pryžových mouček - plastových drtí. Naše produkty se využívají zejména pro: - umělé sportovní povrchy - zásyp umělých trávníků, tartan, lehkoatletické ...

Autoservis, autoopravna - servis a opravy vozů - výměna autoskel - diagnostika vozidel - mechanické opravy. Pneuservis. Autopůjčovna. Ruční mytí vozidel. Odtahová služba.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.