Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Kamenná prodejna v Kopřivnici a e-shop s pracovními ochrannými pomůckami. Prodej pracovních rukavic, obuvi a oděvů, drogerie, speciálních ochranných oděvů, pomůcek pro ochranu zraku, sluchu a hlavy, ostatní doplňky.

Velkoobchod, prodej: -oleje, maziva pro dopravu, průmysl, olejářské produkty. Rozbíjení, rozrážení: -emulze. Likvidace, čištění: -kaly -odpadní průmyslové vody. Zastoupení: -FUCHS (Severní Morava): -oleje hydraulické, převodové -maziva-plastická, chladící -emulze -produkty pro vozidla, pracovní stroje, tvářecí stroje ...

Firma Protocol CZ spol. s r.o. provádí: -hydroizolace plochých střech z folií i asf.pásů -opravy i pokládka nových střech z plechových velkoplošných krytin -dodávky dřevokonstrukcí -dřevěné fasády, terasy a obklady -instalace záchytných systémů proti pádu osob -stavebnice tesařských konstrukcí pro montáž svépomocí -dřevěné přístřešky z ...

Sýrárna Frenštát - produkty: - farmářské sýry, goudy, kozí sýry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyére, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francouzské uzeniny, vinné želé) - dárkové balení vína, sýrů a delikates - sýrové mísy.

E-shop s kvalitními českými potravinovými doplňky pro děti a dospělé. Doplňky na podporu imunity - kolostrum, přípravky na podporu myšlení. Kojenecká výživa a přírodní kosmetika.

E-shop s bylinnými přípravky a kosmetikou. Prodej bylinných krémů, mastí, aktivních gelů, bambuckého másla.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Prodejna sítě Hruška. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Sídlo firmy: - Nová ulice 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Výroba, prodej: - trezory (nábytkové, bezpečnostní, kancelářské, do zdi, hotelové) - sejfy - skříně (skříň) na zbraně. Zakázková kovovýroba: - atypické zámečnické výrobky.

Pekařství, pekárna. Výroba: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, běžné, jemné, trvanlivé a smažené pečivo) - výrobky racionální výživy - krajové speciality. Maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výroby - potraviny.

Pohankový mlýn. Výroba, zpracování, prodej: - pohanka - pohankové výrobky: - lámanka, kroupa, krupice, mouka, slupky, klíčky - těstoviny - kaše - křupky. Výkup: - vyčištěná, vysušená neloupaná česká pohanka k potravinářskému zpracování. Po telefonické domluvě zajistíme exkurze.

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Nabízíme výtvarné potřeby pro začátečníky i profesionály. V naší nabídce naleznete malířské stojany, štětce, barvy, kreslící desky, rámečky s plátnem, desky s plátnem, potřeby pro linoryt, lišty na rámy-blindrámy. Veškerý sortiment si můžete také objednat v našem E-SHOPU. Více informací na www.jkstylcz.cz.

Obchodní činnost. Prodej, servis a ND pro automobily TATRA. Výroba a prodej energetických nápojů na zakázku. Možnost designu drinku formou potisku. Plníme do plechovek, PET lahví a nebo do skla. Zajistíme dodání testovacích vzorků a pomoc při zajištění ochranných známek a registrace produktu. Loprais drinks 69.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Výroba, prodej: - technické díly z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

Papírnictví - Tiskárna - Copyshop - Reklama - Počítače Horní 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papírnictví - kancelářské a školní potřeby, - razítka - formuláře a tiskopisy - omalovánky, barvy, fixy, pastelky - svatební a jiné oznámení Počítače - prodej - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tiskárny, spotřební materiál - ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny (hrnkové, řezané, sušené, umělé) - keramika - dárkové předměty, doplňky. Služby: - vatební, smuteční, příležitostní vazba.

Prodej, distribuce: - vína z Moldávie, Argentiny, Chile, Uruguaje, JAR, Portugalska

Ten, kdo uvažuje o nákupu nových kuchyňských potřeb, případně věcí do domácnosti, měl by rozhodně navštívit stránky e-shopu drento.cz. Zde je k dispozici široký sortiment produktů mezi které patří titanové nádobí, litinové nádobí, grily na dřevěné uhlí, oblečení, šperky, zahradní potřeby, potraviny... Nákupujte z prostředí vašeho domova kdykoliv ...

Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Velkoobchod, maloobchod, zásilkový prodej, na dobírku, e-shop: - zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT - průmyslové hadice, hydraulické hadice - hadice s koncovkami, armované hadice - PA (polyamidové) hadice, zahradní hadice - koncovky, hadicové spony - těsnění, samolepící těsnění - pryžové desky a fólie.