Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod: -pánské a dámské spodní prádlo -punčochy, ponožky -dětské oděvy.

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Výroba: -didaktické pomůcky pro základní a střední školy.

Zastoupení firmy VK ložiska Prodej: -průmyslová ložiska-valivá, kluzná, ložiskové jednotky -automobilová ložiska -kluzná ložiska -gufera -klínové řemeny -lineární technika -hřídelová těsnění -ložiska firem IB, ZKL, ZVL, NSK -hnací řemeny -maziva a oleje -lepidla a tmely, prostředky pro údržbu a montáž -řetězy ...

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

E-shop, prodej: - plastové stavebnice modelů aut, motorek, kamionů, motorů, kity a modelářské doplňky pro plastikové modely aut, motorek, kamionů a motorů.

Velkoobchod hračky Mihaj Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - hračky - stolní hry - panenky - auta - stavebnice - barbie. Výroba dětských kovových hraček.

Prodej dámského a pánského textilu: - prádlo, ponožky, nadměrné velikosti.

Internetový prodej, e-shop: - úklidové technika, příslušenství a dezinfekce. Dodávky zboží pro sociální, nemocniční, školní, hotelovou a administrativní sféru.

Catering, cateringové služby: - výroba jídel pro závodní stravování - výroba a distribuce chlazených balených jídel - rozvoz závodního stravování k zákazníkům - gastro služby.

Nábytek MM Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - zdravotní matrace, rošty - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - skříně - stolky - botníky - skládání nábytku na počítači.

Velkoobchod: - dětský textil - kojenecký textil.

Šperky LuSk Ruční výroba, prodej: - náušnice - náhrdelníky.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Maloobchod: - železářství - kuchyňské potřeby.

Prodej: - nový i použitý textil.

Prodej, velkoobchod: - cigarety - tabák - kuřácké potřeby.

Prodej, e-shop: - Alu disky - závodní kola - pneumatiky - bezpečnostní matice, šrouby - digitální tlakoměr - montážní kit.