Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod: - obaly, tašky, sáčky, přířezy, sáčky do košů - kelímky, pohárky, tácky - etikety, etiketovací kleště, kotoučky do pokladen, pásky. Služby: - reklamní potisk tašek.

Kožešnictví. Velkoobchod: - oděvní usně - kožešiny - oděvy. Prodej: - kožené oděvy - kožešinové oděvy.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Výroba a prodej: - brambůrky. Pekárna, pekařství.

Prodej: - smíšené zboží - ovoce a zelenina - květinářství (prodej a vazba květin).

Velkoobchod, prodej: - hodinářské zboží - hodiny.

Dětský bazar Sluníčko: - sortiment pro těhotné - dětské kočárky, sedačky - kojenecké pomůcky - oblečení.

Květinářství Adéla. Prodej: - květiny řezané - květiny hrnkové. Vazby květin na zakázku: - smuteční vazby - svatební vazby. Květinové výzdoby sálů. Rozvoz květin.

Květinové studio - Flowers: - svatební kytice - dušičkové vazby - promoční kytice - netradiční kytice - sušinové aranžmá - smuteční vazby - adventní věnce - vánoční dekorace - kytice dle vlastní fantazie.

M.K. květiny: - řezané květiny - hrnkové rostliny - obaly a květináče - sušené vazby - hřbitovní svíce - sušené a umělé květiny, rostliny - hnojiva a postřiky pokojových rostlin - rozvoz květin po Olomouci.

Výroba, prodej: - dámské a pánské kožené oděvy. Velkoobchod: - oděvní usně.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - smíšené zboží.

Prodej: - zábavná pyrotechnika. Pořádání: - ohňostroje podbarvené hudbou - ohňostrojové speciality - ohňové show.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Předmět podnikání: - pivovarnictví a sladovnictví - hostinská činnost - skladování zboží a manipulace s nákladem - velkoobchod - výroba nápojů - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek a obdobných akcí.

Keramický ateliér: Výroba: - keramika čajová - keramika užitná.

Výroba plastových výrobků: - zalévací konve a rozprašovače - samozavlažovací truhlíky, standardní truhlíky, květináče a misky - žardiniéry - řiditelné čluny, boby, kluzáky, lyže pro děti - kbelíky vědra, odpadkové koše, zadělávácí mísy, struhadlo, tácy, vložky do dřezu, dózy s víkem

Prodej: - značkové kočárky a příslušenství.

LEELA ORIENTAL Eshop: - přírodní mýdla - dárkové sety - masážní oleje.

Tiskárna SPRINT Tisk: -tiskoviny firemní, propagační i soukromé -kalendáře -knihy. Tisk čtyřbarevným ofsetem. Lakování až do formátu A2+ Knihařské práce: -laminování obalů -vazba V1 a V2 -výseky etiket, přebalů. Stírací losy.

Hudební nástroje FILA Petr Velkoobchod, maloobchod, e-shop, servis: - hudební nástroje, celý sortiment - ozvučovací a efektová zařízení - digitální varhany pro kostely a obřadní síně - harfy Salvi a Lyon & Healy - fagoty Püchner - dřevěné nástroje Guntram Wolf Autorizovaný dealer a servis značky YAMAHA Výhradní dovozce ...

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Dsitributor pánských a dámských hodinek Pierre Helvet.