Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba a velkoobchod: -dámské kabelky -aktovky a etue -pásky -peněženky -opasky -kufry -dětské doplňky -a další kožená galanterie.

Člen skupiny Mamma Snack Group (Svačinka od maminky)- malé minipekárny vyrábějící chutné čerstvě napečené pečivo (buchtičky slané i sladké).

Audioworks Prodej hudebních nástrojů: - akordeony - bící nástroje - hardware a stojany - kabely - kytary a příslušenství - mikrofony - PA vybavení - klávesové nástroje - světla - smyčcové nástroje - dechové nástroje - ladičky a metronomy.

Prodej: - léčivá kosmetika - kosmetika z konopí.

Železářství Paxa Olomouc. Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí Narex, Makita, Skil -ruční nářadí a nástroje Tona, Zbirovia, Narex, Ajax, Pilana -kamna, teplovodní kotle, krby, kouřovina -hospodářské potřeby-hrábě, lopaty, rýče -koupelnové doplňky-zrcadla, madla, mýdlenky, sady -sanitární keramika-vany, vaničky ...

BITUMIZOL Olomouc Dovoz,velkoobchod,maloobchod produktů řecké firmy Bitoumina a.s. (výrobci bitumenových produktů,které mají široké uplatnění při izolaci staveb a výstavbě a opravách komunikací) Bituminové izolační produkty: -krycí emulze -izolační krycí materiály -elastické překrytí -výplňové materiály -oxidovaný ...

Výroba technických dílů z pryže a plastů: - pro automobilový, zbrojařský a strojírenský průmysl. Technologie: - vstřikování plastů - RIM vstřikování - lisování, vstřikování pryže. Díly: - silubloky, manžety, kladky.

Klavírnictví: - drobné i generální opravy, ladění, seřízení - prodej a výkup klavírů - restaurujeme historické klávesové nástroje - servisní technik pro klavíry i pianina Petrof a Yamaha.

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Grafické studio. Ofsetová tiskárna: -letáky, katalogy, formuláře, vizitky -samopropisovací tiskoviny. Knihařství: -vazba - knihy, časopisy, diplomové práce. Obalová technika: -výroba kartonáže - lepenkové kartony, krabice, obaly.

Kosmetické studio FACE Prodej: - profesionální kosmetika ALCINA.

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - skartovače - kroužkové vazby - laminátory - kancelářská technika - obalový materiál - psací potřeby - školní potřeby. Prodejna: - náměstí T.G.Masaryka.

AMBROSIA. Výroba: - sojové produkty - ovesné zakysané produkty - prodejny zdravé výživy - školní jídelny.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Palírna Libina: - pěstitelské pálení, moštování, výkup ovoce, společné pálení, poradenské a konzultační služby.

Výroba, práce: - mlýn - mlynářské služby.

Výroba, prodej: - metrový textil - textil.

Maloobchod, prodej: - grafický papír - ofsetové, křídové, novinové - lepenka.

Gumárenská výroba: - lisovaná technická pryž-těsnění, manžety, vlnovce, krátké hadice, silentbloky, průchodky, dorazy - odhlučňovací fólie k tlumení průchozího hluku - opravné materiály pro pneuservisy.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Dovoz, import, prodej, distribuce po ČR. -produkty Německé firmy KOCH-CHEMIE GmbH: -výrobky pro ošetřování a čištění automobilů, myček, průmyslových prostor a dílen.

GamePower: - PC hry - Playstation 1, 2, 3 - XBOX - gameboy - bazar her - one station - nintendo.

Eldorado: - adrenalinové dárky - zdraví a krása - romantické dárky - cestování - extrémní dárky - zážitek na přání.