Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ruční výroba: - strunné hudební nástroje.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Prodej: -zlato, stříbro, pravé kameny, hodinky, barometry, snubní prsteny. Služby: -nastřelování naušnic Výroba, oprava, servis: -z donešeného nebo našeho zlata -dobrušování kamenů -oprava do 5 dnů. Výkup zlata.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - kytice dárkové, smuteční, svatební, extravagantní. Vazby ze živých, suchých i umělých květin. Dušičkové a vánoční zboží, balkónové květiny. Vazby z čehokoliv na objednávku.

Knihkupectví Prodej: -ekonomická, právnická a počítačová literatura -učebnice -tiskopisy SEVT -plánovací diáře.

Maloobchod,prodej: -výpočetní technika PLEXIM,DELL,FUJITSU-SIEMENS,ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON,HEWLETT PACKARD,CANON, MINOLTA -monitory ADI*,EISO,BELINEA -kopírky CANON,MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile,GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně ...

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Liu.Jo Itali Prodej: - oděvy italské.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Pneuservis Oprava: - pneumatiky.

Prodej: - pneumatiky značek MICHELIN, KLEBER, BFGOODRICH, KORMORAN pro osobní, užitkové, nákladní vozy a motocykly -hliníkové a plechové disky.

Výroba: -pracovní oděvy pro zdravotnictví -lůžkové prádlo. Prodej: -rehabilitační pomůcky -přikrývky z dutého vlákna -desinfekce -úklidové a čistící prostředky -ostatní drogerie.

Prodej, eshop: - pneumatiky na osobní, dodávky tak a na off-roadové auta - Michelin, Kleber, Barum. Přezutí po telefonické dohodě.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.

Zlatnictví. Zlato: - výroba, opravy, rytiny, výkup zlomků, nákup zboží výměnou za materiál. Stříbro: - výroba, opravy, ruční řetízky a náramky, originální vzory, ateliérové šperky. Starožitnosti: - opravy starých šperků,

Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Oblečení Replay: - obepnuté a skvěle padnoucí džíny. - oblečení mladých - outletové ceny.

On-line prodej vánočního cukroví s 20letou tradicí ruční výroby. Vybrané druhy cukroví a dezertu pro harmonický celek. Všechny výrobky jsou dělány ručně a z kvalitních potravin.