Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení ovocného kvasu.

Prodej: -sportovní výživa -předtréninkové i potréninkové doplňky výživy -aminokyseliny -proteiny -sacharidové a kreatinové přípravky -spalovače tuku, energizery -vitamíny a minerály -kloubní výživa -dietní nápoje

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Přímý prodej plastových výrobků firmy Tupperware. Nádoby do: -lednice -mrazáku -mikrovlné trouby.

Prodej: - thajské lampiony štěstí - plovoucí lampiony - kvetoucí čaje.

Obchodní zastoupení firmy Spoltex Kravaře s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, internetová prodejna, E-shop: - spodní a noční prádlo: - dámské (kalhotky, košilky, podprsenky, tanga, noční košile, pyžama, župany) - pánské, chlapecké (nátělníky, spodky, slipy, trenýrky, pyžama) - dívčí (kalhotky, košilky, lambády, noční košile, pyžama) - ...

Velkoobchod: - domácí potřeby - žehlící prkna - plastové výrobky do domácnosti - drátěný program.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Pneuservis Štýbnar. Pneuservis: -osobní a dodávková vozidla -motocykly. Opravy: -všech druhů pneumatik -duše. Prodej pneu a protektorů.

Autodoprava. Pěstitelské pálení. Cukrářská výroba.

Výroba, prodej: - olomoucké tvarůžky - jediný původní český sýr, přírodní, měkký, odtučněný, zrající. Muzeum tvarůžků: - tel.:583401236 - po-pá 7-15 so, ne po tel.dohodě - historické exponáty - videozáznam historické a současné výroby.

Výroba: - maso a masné produkty - vařené výrobky - masné speciality. Dodávky: - uzeniny pro výrobny studené kuchyně. Porážka vepřů a hovězího dobytka. Výkup dobytka.

Maloobchod, prodej, výroba: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - plavky - dámské a dětské punčochové zboží - ponožky.

Botanico café hudební kavárna. Vyrábíme: - přírodní produkty-byliny, čaje, koření, oleje s kořením, medové výrobky, přírodní kosmetiku, výrobky se solí z mrtvého moře apod. kancelář: Průmyslová 3142/77 796 01 Prostějov

Knihkupectví: - knihy z oblasti duchovní a estetické literatury - tarotové karty - meditační a relaxační CD a MC - solné lampy - drahé kameny, minerály, šperky. Prodej: - bylinné čaje - bylinné výtažky, oleje - zdravá výživa.

Výroba, prodej: - lékárenská kosmetika - zdravotnické prostředky - doplňky stravy. Přípravky na ochranu před sluncem: - ALTERMED SUN - ALTERMED PANTHENOL Výrobky určené pro děti: - ALTERMED BABY. Dermokosmetická řada: - ALTERMED PHASE apod. Další produkty: - kloubní program - péče o vlasy - intimní péče pro ženy - ...

MAJES Výroba a tisk: - samolepící etikety.

Distribuce: - pramenitá voda Šumavský pramen. Pramenitá voda je zavážena ve vlastních demižonech, vhodná pro kojence. Velký výběr instantních nápojů, čaje, kávy. ISO 9001.