Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
GARANT: - výroba a prodej komponentů pro výrobu - svíčky gelové, voskové, mýdla a hobytechnika.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Pneuservis Hradil - Trnka. Prodej: - pneu - disky - oleje - maziva - protektory - příslušenství - náhradní díly - servis klimatizace - geometrie.

Velkoobchod: -zastíňovací technika -garnyže -vitrážní tyče -skřipce, kroužky. Zakázková výroba: -šití záclon. Montáž garnýží.

Prodej: - pracovní oděvy standartní - pracovní obuv.

Výroba, rozvoz po Olomouci zdarma: - pizza 44 druhů - zeleninové saláty - pivo a nealkoholické nápoje.

Prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - erotické soupravy - plavky - pyžama - župany.

Květinářství - květiny Stella Prodej: - květiny - zeleninová a květinová osiva - dárkové zboží. Zásilková služba: - dovoz květin po celé ČR. Prodejna: - Olomouc, Havlíčkova 3, tel.:774302779, 585225487.

Výroba, prodej: -hygienicky balený cukr HB CUKR o hmotnosti 40g, sůl, pepř, párátka. Doprava: -vnitrostátní a mezinárodní kamionová -12 kamionů. Divize MOTO sportu: -import, distribuce motocyklů a ATV (čtyřkolek), SUZUKI, KAWASAKI, HONDA -oděvy pro silniční motocykly, přilby, obuv pro silnici i motokros, chrániče.

Import, export, velkoobchod: -kožená galanterie -obuv pánská, dámská, dětská, sportovní, vycházková a domácí.

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Maloobchod: - květiny řezané, hrnkové - ovoce, zelenina.

euroDIDACT Výroba, prodej: - didaktické pomůcky - učebnice - sešity.

Řeznictví a uzenářství. Výroba uzenin a masných výrobků.

Výroba, prodej: - svařované sítě, tažený ocelový, železný, pozinkovaný i nerez drát, pletivo - lesklý drát, tažené dráty - svařované sítě pro (přepravní kontejnery, palety, regály, dělící stěny, ploty, grily, interiéry budov, dekorace) - sítě jsou vhodné pro pozinkování a barevné nátěry.

Výroba, šití, prodej: - oděvy, textil, oblečení.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.

Distribuce, export, zpracování, prodej: - zmrazené, mražené, chlazené sladkovodní a mořské ryby.

Prodej kuchyňského vybavení a nádobí.

Prodej: -broušené, hladké i dekorované sklo, cibulák, jídelní a kávové soupravy, porcelán, dárkové zboží.