Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod, prodej, výroba: - dárkové předměty.

Maloobchod, prodej: - kojenecká výbava - dětské kočárky - ohrádky, postýlky - autosedačky - dětské židličky - dupačky - hračky - těhotenská móda - dětský textil do vel. 164.

Pobočka zrušena. Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

-půjčování svatebních šatů včetně společenských oděvů

Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb Zámečnictví, nástrojářství

Internetový obchod - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika Prodej - krmiva pro psy a kočky - doplňky pro psy a kočky obojky, oblečky, vitamínové doplňky, vodítka, hračky, pelechy, kosmetika

Datum zániku:29.01.2014 Výroba, prodej: - svrchní oděvy.

Cukrárna - dorty svatební, narozeninové - zákusky košíčky, laskonky, rakvičky - čajové pečivo linecké, koláčky, tlapky, rohlíčky - rolády - řezy - svatební koláčky

Prodej: - módní oděvy dámské, pánské, dětské.

Pekařství. Výroba, prodej: - pečivo.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej: - mladá móda: - jeans - kalhoty - košile - vesty - mikiny - tirka - bundy - boty - opasky.

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - betonářská ocel - svařované KARI sítě do betonu - ocelové plechy válcované za studena, za tepla - plechy trapézové, žebrované, lístkové, pozinkované, válcované - profilové tyče - trubky ocelové - tenkostěnné profily svařované - otěruvzdorné plechy.

Prodej: - hnojiva - pesticidy pro zemědělství a pro zahrádkáře - nafta - oleje, maziva.

Montáž, prodej: - pneumatiky - vyvažování, lepení pneu - náhradní díly - likvidace autovraků - mycí linka - možno odkup areálu, autosalonu, skladových prostor.

Velkoobchod: - pánské a dámské oděvy značky MAPLE

Prodej: - elektronika - hry - herní konzole - doplňky - příslušenství.

Velkoobchod, maloobchod, e-obchod- stroje a zařízení pro textilní a oděvní výrobu: -šicí stroje (vč. opravy a servis) domácí, průmyslové, profesionální -galanterie - nůžky, pravítka, jehly... -textilní stroje - řezací technika (řezačky, žehlicí technika, CAD systémy) -příslušenství - lemovače, zakladače, patky -náhradní ...

Firma Dalibora Hašpici se zabývá výrobou a prodejem kvalitních kaprových návnad a nástrah: - hotové boilies bez konzervantů - vakuované hotovky - pelety, base a method mixy, odpovídající dipy - aktivační liquidy (katalyzátory), pop-up, sirupy a mnohé další.

Renáta Regecová poskytuje ubytování v motelu a ubytovně. Dále: Nákup a prodej pohonných hmot, LPG, GAS, PROPAN BUTAN. Prodej na veřejných čerpacích stanicích. Prodej a nákup PB láhví 2, 10, 33 kg. Veřejná čerpací stanice: - LPG Bělotín. Půjčovna vozíků. Prodej sudového piva a půjčovna chladicí výčepní techniky. Prodej smíšeného zboží. ...