Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky ...

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Autoservis, autoopravna - opravy aut - pneuservis. Prodej, montáž - pneumatiky - náhradní díly.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Velkoobchod květin: - řezané květiny - hrnkové květiny - substráty - hnojiva - stuhy, obaly, doplňky, keramika. Květinová dekorace a vazby květin pro všechny příležitosti.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

Velkoobchod, prodej: - racio, speciální, zdravá výživa - bezlepkové potraviny - sušené ovoce - biopotraviny - DIA potraviny - extrudované výrobky - aloevera produkty. Maloprodejna ABC Vitalita Radniční 68, Hranice Po-Pá 8.00-17.00

Eshop, velkoobchod a maloobchod: - drogerie - dětské plenky značky DADA - bytová dekorace - cukrovinky, káva.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetika - dietické produkty - výživové doplňky

Výroba a prodej oděvů nadměrných velikostí

Prodej, servis: - pneumatiky - Alu i plech - protektory.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a ALU disky. Služby-kompeltní péče o automobil: - pneuservis pro osobní, nákladní a traktorové pneu - opravy průrazů - lepení duší - likvidace ojetých plášťů - geometrie 3D - uskladnění pneu - zdarma - seřizování světel - výměna náplně klimatizace a desinfekce ozónem - bezkontaktní a ruční myčka ...

Pneuservis: - opravy průpichů a průrazů pneu - výměny pneu - vyvážení kol - huštění pneu dusíkem - prořezávání nákladních pneu. Prodej: - pneu - pneuhotel, uskladnění pneu. Autoservis. Geometrie. Klimatizace.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky. Rychloservis, autoservis.

Ve firmě Pneu Hradil s.r.o. si vyberete pneumatiky všech typů a značek. Také fungujeme jako pneuservis pro osobní i nákladní vozy. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - pneumatiky (letní, zimní, osobní, off-road, nákladní) - náhradní díly (tlumiče, brzdy, baterie, stěrače, ..) - disky - tažné zařízení - střešní boxy - sněhové ...

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Prodej, e-shop: - hračky - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky.

Přední výrobce tkanin. Tkaní a barvení lehkých 100% polyesterových tkanin. Použití: -podšívka -dekorační materiály -svrchní materiály -základní tkanina pro průmyslové využití. Výroba nylonové tkaniny pro výrobu airbagů. IMPRIMA - výroba desek pro bezvodý ofsetový tisk

E-shop - tiskárny - papírenské zboží - kancelářské potřeby - tonery, cartridge - drogerie - školní potřeby.