Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Výhradní dovozce, maloobchodní i velkoobchodní prodej obuvi značky Steel.

E -shop, výroba: - kreativní hračky pro děti - kartonové modely CALAFANT. Nákup a prodej, velkoobchod: - kreativní hračky pro dětidistribuce - kartonové modely CALAFANT.

Maloobchod: - biopotraviny - zdravá výživa - doplňky zdravé výživy - čaje, masti, kosmetika - literatura - přírodní výživa pro makrobiotiky.

Výroba, prodej kosmetických produktů Caltha z přírodních zdrojů a z kvalitních ingrediencí.

Ostraha majetku a osob -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Jihoamerická vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Speciality: - pochoutky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zavařeniny, kompoty - olivové oleje.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Specializovaný maloobchod

Prodej, velkoobchod: - kompletní sortiment sedlářského kování pro sedlářskou, galanterní a kynologickou výrobu.

E-shop, internetový prodej: - skleněné výrobky - sklenice na víno - džbány - skleněné vázy, mísy - pískování skla (sklenice, hrnky, mísy, vázy, džbány a karafy)

Prodej: - oleje a maziva - hydraulické, převodové, kompresorové, strojní oleje - obráběcí kapaliny.

Užitečné věci pro různé odvětví: - chovatelské potřeby - dětské zboží - sport - dům a zahrada - móda a oblečení - příslušenství pro mobilní telefony.

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Dovoz a prodej: - pneu - plechové disky - hliníková kola (osobní, SUV, offroad, lehké užitkové vozy) - autokosmetika. Pneuservis.

Ateliér výtvarné a užitkové keramiky. Výroba: - keramika výtvarná a užitková.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Maloobchod, prodej: -starožitnosti.

Maloobchod: - květiny - sklo - porcelán.

Výroba Klopina: - müsli tyčinky Fit, Fit nature, Fit Bio, Fit fruit Bio, Fit fruit, Fit fruitík, go, Simply nut, Challenger a snídaňové cereálie Fit snídaně - více na www.fit.eu Výroba Šumvald: - Bersi snacky, krekry, křupky s různými příchutěmi.Také v BIO kvalitě. - Bersi cereálie čokoládové, medové, s ovocnými příchutěmi, s příchutí ...

Vyrábíme z betonu design velkoobjemové nadměrné květníky, květináče, design osvětlení, ražený dekorativní beton, raženou dekorativní omítku, kamenný koberec, lehátka, zahradní nášlapy, městský mobiliář. Beton na zakázku jinak než ho znáte.

Výroba: - mléko. Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - chov zvířat.

Internetový obchod s drogistickým zbožím, který nabízí čistící a úklidové prostředky. Dále prací prášky, aviváže, pleťovou a tělovou kosmetiku, deodoranty, antiperspiranty, dárkové kazety a další. Vše pro čistotu vašeho domova.

Autoopravna-pneuservis: - osobní automobily.

Výkup: - zlaté a stříbrné šperky, zlomkové i zubní zlato. Prodej: - stříbrné šperky v komisi.