Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej nehtového materiálu firmy EXPA - NAILS. Školící centrum Ivany Dvořákové.

Firma Dopravní značení - Čermák poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Nejen v Olomouci, ale také v Přerově a po celé České republice zajistí prodej, pronájem a instalaci dopravního a signalizačního značení i dopravních značek. Vyzkoušet můžete také e-shop, ve kterém naleznete podrobný popis značek a značení dle vašich ...

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Prodej, distribuce - diplomy - učebnice - pracovní sešity - pomůcky do školy.

Matrace MATEX - spánkové studio Prodej: - matrace - postele - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program. - pouze české výrobky Prodáváme značky: Tropico, Curem, DPV, Klinmam, Áčko, Ahorn, Mireal, Montero Těšíme se na Vaší návštěvu :-)

Prodejní velkosklad pro firemní zákazníky. Velkoobchod, prodej: - papírnické zboží - kancelářské potřeby - školní, výtvarné potřeby. Prodejny: - M. R. Štefánika 1, Šumperk - tel.: 583218938 - Kozinova 10, Šumperk - tel.:777721096 - 17. listopadu 10, Šumperk tel.:724479789 - Nám. osvoboditelů, Zábřeh na Moravě - tel.:606067996.

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Prodej a opravy - hodiny - hodinky - budíky - výměny baterie - stěžejky. Prodej - zlaté a stříbrné šperky - šperky z chirurchické oceli - hodinkyzakázková výroba - snubní prsteny.

Výrobce čokolády a pralinek. Ručně dělané pralinky dle francouzských receptur z kvalitní čokolády. Prodejna: Ztracená 9, 77900 Olomouc.

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Velkoobchod s použitými oděvy. E-shop. Second hand. Rozvoz po celé ČR. Dovoz: irsko, německo, rakousko, holandsko, francie, anglie.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Prodej - léčivé rostliny: - byliny - čaje, tinktury, sirupy - tinktury z pupenů Mgr. Podhorná - oleje, masti - vitamíny - přírodní kosmetika - přípravky Dědka kořenáře - tradiční čínská medicína - zdravá výživa.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, velkoobchod: - dřevěné zbraně. Sídlo: Wooden Knight s.r.o. Čelakovského 324/33 779 00 Olomouc - Černovír

Internetový obchod, e-shop: - dámské společenské šaty - dámské oděvy.

Autoservis: - opravy a údržba osobních a dodávkových automobilů - příprava na STK - sezónní prohlídky - karosářské práce - pneuservis - prodej pneu. Služby: - dodávková doprava vnitrostátní. Provozovna: Přáslavice (areál bývalého ZD)

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Výroba: - obaly z lepenky - skládačkové obaly - obaly z lepenky - krabice.

Výroba: - dřevěné obalové produkty palety, obaly, fixační víka - přepravní bedny - klíny - prezentační obaly - speciální obaly.