Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zakázková výroba kočičích stromů. Zakázková výroba škrabadel pro kočky. Výroba voliér. Výroba kočičího nábytku.

Dárky všeho druhu - čokolády, čaje, kávy, vína, dále porcelán, hrníčky, svíčky a také nabízíme šperky ze stříbra, chirurgické oceli a bižuterie.

Zlatnictví: - prodej a opravy šperků - zakázková výroba - šperky s českým granátem - briliantové šperky - šperky s pravými kameny - rytí do zlata, stříbra i oceli - drobné opravy hodinek - výměna baterií a řemínků

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

E-shop: - drahé kameny - diamanty - spinely - safíry - zirkony

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Ohňostroje Přerov Prodej: - zábavná pyrotechnika - ohňostroje - ohňostrojové práce - nápisy, loga, čísla - provádění ohňostrojů pro jakoukoli příležitost.

Emily-móda s.r.o. je butik s dámskou módou, který nabízí celoročně velký výběr dámských plavek a spodního prádla až do velikosti 52 a módní značky italské, belgické, maďarské a německé výroby. Butik s dámskou módou: - italská móda - značkové a luxusní spodní prádlo a plavky - italská značka Leidiro - dámské německé kalhoty Zerres - ...

Zlatnictví, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby

Výrobní a montážní společnost: - okna a dveře - hliníkové prosklené fasády - zimní zahrady - listovní a poštovní schránky.

Výroba, velkoobchod: - šněrovadla do obuvi (tkaničky STAR LACES) - stélky do obuvi - oděvní šňůry - Trikolóra a pečetní nálepky Autorizovaný dealer obytných aut RIMOR a přívěsných vozíků STEMA Pronájem - obytných aut, karavanů, přívěsů a autopříslušenství. Servis - kompletní péče

Výroba, prodej produktů značky Pastille: - matrace - polštáře - podložky přikrývky.

Prodej: - luxusní dámské spodní prádlo.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Výroba, prodej: - textilní hračky a didaktické pomůcky - plyšové hračky - kojenecké hračky - maňásci, prstoví maňásci, polštářky, dekorativní sítě, kapsáře, pohádkové čepičky, karnevalové kostýmy, molitanové stavebnice - žížala Jůlie - lichožrout Hihlík - Kuky - Saxána - výroba reklamních maskotů. Sídlo firmy: - Sušice 86, 75111 ...

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochrana očí, sluchu, hlavy a dýchacích cest - doplňky pracovních oděvů. Označování oděvů logy, potiskem. Prodej: - zdravotnický materiál.

Prodej pánského a dámského sportovního vybavení pro volný čas nebo sport za skvělé ceny . Prodej, e-shop: - sportovní oblečení značky Nike - obuv - bundy - mikiny - vesty - kalhoty - ponožky - šortky - tašky - batohy - sportovní soupravy - trička - tílka - šaty - čepice - dětské sportovní oblečení - sportovní doplňky - ...

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.