Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba: - ručně vyřezávané dřevěné propisovací tužky.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Květinové studio. Květinářství - květinové vazby. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - keramika, květináče, obaly na květiny.

Květinové a zahradní centrum. Květinářství - květinové vazby. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - keramika, květináče, obaly na květiny. Zahradnictví.

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Prodej: - výukové, kreativní, didaktické stavebnice a hračky - stavebnice z kukuřice - dřevěné stavebnice - plyšové hračky - společenské hry.

Výroba: - drátěné dopravní pásy pro všechny účely použití, strojírenství, sklárny, pekárny, kovárny, kalírny... - žeberkové a lisované pletivo - pletivo v rámech.

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Lékárna Nový dům v Prostějově provozuje výdejnu léků, která se nachází ve zdravotnickém středisku v Bedihošti. Naleznete zde široký výběr vitamínů, inkontinentních pomůcek, obvazového materiálu a přípravků pro péči o zuby. Prodej a výdej: - lékárna, léky - léčivé přípravky - potravinové doplňky - přírodní produkty - zdravotnické potřeby a ...

Lékárna Nový dům se nachází přímo na náměstí v centru města Prostějov a vyberete si zde ze širokého sortimentu vitamínů, potravinových doplňků i dětské výživy. Také vám rádi pomůžeme s výběrem vhodné kosmetiky či zdravotnických potřeb a obuvi. Prodej volně prodejných léků i léků na lékařský předpis: - připravíme individuálně vyráběné léčivé ...

Pěstitelská pálenice, palírna.

Firma TOURIST CENTRUM s.r.o. se zabývá směnárenskou činností. Pro firmy i fyzické osoby nabízíme možnost bezhotovostních výměn - devizové obchody. Dále se zaměřujeme na nákup a prodej valutu a dálničních známek i do zahraničí. Služby: - výkup všech mincí bez poplatku - výkup bývalých evropských měn - valuty - devizové obchody (bezhotovstní ...

Dovoz, zpracování: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaové slupky, čokoláda.

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Prodej, montáž: - bazény - zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství - infrasauny - čističky, jímky. Sídlo: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Export, import, distribuce: - drogistické zboží.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zámečnictví, nástrojářství

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Velkoobchod, prodej: - balící materiál - fólie pro potravinářský průmysl - jednorázové nádobí - tašky - termopásky, termoetikety - motouzy, papírové výrobky.

Činnost: - balení a prodej cukru