Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: - balící papíry - potištěné papíry - papírové sáčky

Krejčovství, výroba: - pánské a dámské oděvy - oděvy pro myslivce

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Zlatnictví - prodej šperků, hodinek - zakázková výroba a opravy šperků - výkup zlata i stříbra.

Knihkupectví, prodej: - knihy - mapy - kalendáře - hudební nosiče.

Velkoobchod, prodej: - zápalky - zápalky pro kuřáky i domácnost - bezpečnostní zápalky kuřácké, bezpečnostní zápalky pro domácnost, zapalovače a podpalovače tuhých paliv. - kubánské doutníky - potřeby pro kuřáky.

Prodejny Náš GRUNT jsou zaměřeny na prodej tradičních českých potravin, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů.

Internetový obchod, e-shop: - maso pro psy

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

SUMTEX CZ je výrobcem režných tkanin zhotovovaných na zakázku podle požadovaných parametrů zákazníků.

Výroba: - průmyslové těsnící prvky - kruhová těsnění - plochá tvarová těsnění - tvarová lisovaná těsnění - o-kroužky - vodoinstalační materiál.

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

ESAS AUTO s.r.o. Valašské Meziříčí. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nové automobily (vozy) - osobní automobily VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA a další světové značky - specialista na prodej vozů všech značek do dvou let stáří - na všechny ojeté vozy záruka min. půl roku. Autobazar, výkup, prodej, bosch car servis: - ...

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Výroba, dodávky: - hotová jídla - catering - svatební hostiny - rodinné oslavy - závodní stravování.

Výroba lahůdek a občerstvení, chlebíčků, obložených mís, jednohubek. Řetězec prodejen rychlého občerstvení v Prostějově a Olomouci s nabídkou teplé kuchyně. Možnost objednávek chlebíčků, obložených mís a jiného také v eshopu na adrese www.desi.cz

Výroba: -krmiva pro akvarijní ryby -vločky, granuláty, prášky, tablety -přípravky na úpravu vody v akvárijích.