Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Restaurace rodinného typu. Pivovar: - 7 druhů piva, vždy momentálně alespoň 4 druhy na čepu - možnost dodávky piva do restaurací - prodej piva v sudech na soukromé akce 50, 30 a 15 trl - pivo v pet láhvích 1, 5 ltr, dodávky do pivoték - exkurze za 1E/ osobu, skupinová sleva Restaurace: -polední menu po-pá, víkendové menu so a ne -výběr ...

Prodej, eshop: - přírodní, konopná kosmetika - šampóny - mýdla - sprchové gely - tělová a pleťová mléka.

Face roll - kosmetické masáže válečkem. Magnetoterapie. Dýchací systémy - plazma. Prodej, eshop: - zelené potraviny - duhové elixíry - doplňky stravy.

Výrroba, prodej, e-shop - dekorativní keramika - keramika na zakázku

Prodej, výroba: - šátky a šály ručně malované hedvábí - barevné provedení vašich představ.

Maloobchod, velkoobchod: - obuv. Provozovny: - Olomouc, Masarykova 21 - Šternberk, Radniční 6 - Šumperk, Náměstí Míru 20 - Jeseník, Masarykovo náměstí 152 - Moravská Třebová, náměstí TGM 33 - Vsetín, náměstí Svobody 1321.

Realizace objednávek přímo u Vás doma.Dovezeme vzorky koberců, PVC i tapet. Vyměříme a objednané zboží dovezeme zdarma.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Hledáte pekařství v Přerově, kde nabízejí kvalitní domácí chléb, sladké či pečivo? Zastavte se k nám a ochutnejte naše výrobky. Jsme pekárna, která dodává široký sortiment chlebů, běžného i jemného pečiva. Základem je výroba na automatizovaných linkách doplněna o široký sortiment jemného pečiva a speciálních výrobků vyráběných klasickým ručním ...

Výroba, prodej: -krmivo pro domácí zvířata (psy, kočky, hlodavce, koně, ryby) -Economy Line Standard, Line Premium, Line Supra, Line Complemetary, Line krmiva pro kočky.

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.

Českomoravská stavební spořitelna. Zprostředkování - stavební spoření, úvěry, hypotéky.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Modelářské potřeby: - ledatla, auta, lodě - jediná specializovaná prodejna v Olomouci a okolí. Nabíječe a akumulátory (výroba sad dle přání zákazníka).

Maloobchod, prodej: - textil - pánské oděvy - dámské oděvy.

Vývoj, výroba, opravy, úpravy, přeprava, nákup, prodej, půjčování, uschovávání, znehodnocování a ničení zbraní Nákup a prodej, půjčování, vývoj, výroba, opravy, úpravy, uschovávání, skladování, přeprava, znehodnocování a ničení bezpečnostního materiálu

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Přímý výrobce kamínkových hot-fix aplikací. Zakázková výroba hot-fix motivů a log. E-shop hot-fix.cz a crystalstyle.cz. Internetový prodej: -hot-fix kamínků, fólií a kamínkových hot-fix aplikací. E-shop vysivaci.cz. Internetový prodej: -vše pro strojní vyšívání. -vyšívací stroje, software, vyšívací nitě, podkladové materiály, fólie a ...

Zakázková výroba akustických kytar, mandolín a ukulele.

Pneuservis: -opravy osobní pneumatiky -rovnání a opravy alu disků -provedení STK a emisí. Huštění pneu směsí pneumix. Prodej pneumatik. Vše o nás na www.pneuservis-pv.cz

Knihkupectví: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice - mapy Distribuce: - knihy nakladatelství MANAGEMENT PRESS. Nakladatelství: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice. Prodej: - MC, CD, DVD.