Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - italské zahradní postřikovače - rozprašovače - řemeny, řemenice Optibelt

Internetový obchod - keramické výrobky - dětský textil-pončucháče, kojenecké potřeby - kojenecký textil a disney textil - školní potřeby - dárkové zboží.

Autoservis-opravy všech osobních, dodávkových a off - roadů - pneuservis -opravy klimatizace -výměna autoskel -prodej náhradních dílů nových i použítých -odtahová služba -dovoz automobilů záruka 2 roky -pneubazar -autobazar -diagnostika vozidel. -výměna motorů a převodovek výměnný způsob -repase turbodmychadel

Nabízíme nový a použitý nábytek z EU a z ČR. Prodáváme a vykupujeme nábytek rustikální, selský, masivní, starožitný, chalupářský, kuchyně, spotřebiče, sedací soupravy, zahradní techniku a vše pro stavbu. Vykupujeme kvalitní zánovní nábytek z olomouckého a pardubického kraje a z Prahy.

Služby: - poradenství v oblasti péče o pleť. Distribuce, prodej: - kosmetika Mary Kay: - kosmetické přípravky pro péči o pleť, tělo, dekorativní kosmetika a parfémy.

Výroba vlastních ručně dělaných pralinek z francouzské a belgické čokolády, masových specialit vyuzených skutečným kouřem a cibulády bez konzervantů.

Prodej, e-shop: -specialista na kvalitní krmiva. Prodej nealkoholických a alkoholických nápojů

Provoz online bazaru pro soukromou a komerční inzerci, eshopu s přírodními potravinovými doplňky a informační portál o hubnutí a zdravém životní stylu.

Výroba, maloobchod, prodej: - tématické mapy České republiky (hrady a zámky, lázně, jeskyně a propasti, památky unesco, zoo a botanické zahrady, ryby, rozhledny a skály) - plány měst a obcí střední Moravy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (elektroinstalační krabice, svorkovnice, domovní zvonky a jiné) - zednické plastové naběračky - hmoždinky, vruty - hladítka.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Výroba a prodej: - palety - dřevěné obaly. - EUROGITTERBOXY - bedny MARS - KLT.

Výrobní firma - České bylinkové žvýkačky slazene sladidlem ze STEVIE

Masáže: - relaxační masáže - rekondiční masáže - sportovní masáže - lymfatické ruční masáže - dornova metoda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičení s dětmi - zdravotní cvičení pro ženy - pohybové hry pro děti - cvičení 5-tibeťanů Jako doplňkovou službu nabízím vitamínové, potravinové doplňky a výrobky podporující ...

Výroba a prodej mlýnských výrobků, pšeničné a žitné mouky, celozrnné mouky pro velko i maloodběratele / domácí pekárny/. Výstavba: - dřevostavby - výstavba hrubých staveb - pergoly.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.

Prodej: - dámská pyžama - pánská pyžama - dětská pyžama - spodní prádlo, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kosmetika

Velkoobchod a distribuce: - masné výrobky - uzenářské výrobky - mražené potraviny.

Výroba, prodej, distribuce, servis: - průmyslové těsnící prvky (těsnění profilové, lisované, ploché atd.) - hydraulické hadice s koncovkami. Výroba, renovace: - strojní součásti.

E-shop prodej dětského vybavení. Nabízíme: - nosítka, židličky a houpací lehátka - hračky a kočárky pro panenky - vybavení dětských pokojů - kočárky a golfáče - postýlky - nábytek.

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny