Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej: - autodíly - nahradní díly - oleje.

V našem sortimentu na www.papanicko.cz najdete komplexní potraviny pro děti, jako je kojenecké mléko, kojenecká výživa, kašičky, sušenky, křupky a nápoje v podobě čajů a šťáv. To vše odebíráme od léty prověřených výrobců jako je Nestlé, Nutricia, HiPP, HERO či Hamé. Kromě potravin nabízíme potřeby pro přebalování dětí, tedy plenky pro různě staré ...

Obchodní činnost: - průmyslová hnojiva pevná a kapalná - pesticidy - zpracování rostlinných produktů - osiva. - agroslužby - mlynářství - prodej pohonných hmot - krmivářství. Výroba: - krmných směsí pro chovatele dobytka a domácích zvířat - systém precizního zemědělství a poradenství- PREFARM

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej - drogerie - nápoje - tabákové výrobky

Rozvoz: -krabičková dieta Šumperk, Zábřeh. Skladba pěti jídel na celý den - snídaně, dopolední svačina, oběd, odpolední svačina, večeře. Dodržování kuchyňských postupů pro minimální ztrátu vitamínů a živin.

Prodej a servis: - motocykly, skútry. Pneuservis: - osobních, dodávkových, off-road vozů a motocyklů. Na objednávku prodej pneumatik.

E-shop - kroužky na exotické ptactvo, holuby, dravce, sovy - registrační kroužky CITES

Prodej: - autodoplňky - náhradní díly - pneumatiky - nemrznoucí směsi - motorové oleje.

Prodej: - zlatnické polotovary - ryzí kovy - potřeby pro zlatníky - rafinace drahých kovů - obalový sortiment.

Prodej, maloobchod: -módní doplňky -šátky -šály -čepice -opasky -kabelky -rukavice -deštníky -peněženky

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej, maloobchod: -zdravá výživa -biopotraviny -doplňky stravy -přírodní kosmetika

Květinářství Prodej: - řezané květiny, hrnkové květiny, umělé květiny, svíčky, hnojiva, dekorační předměty a materiál, keramické obaly, proutěné zboží atd.. Výroba: - svatební vazba, pohřební vazba, vánoční vazba, velikonoční vazba atd..

Prodej včetně rozvozu - smaltované dráty Dodávka, prodej včetně rozvozu - elektromotory SIEMENS a další značky - převodovky BONFIGLIOLI, SITI - náhradní díly a příslušenství Poskytování - technické poradenství Servis, úpravy - elektromotory

Protektorování a předělávání - pryžové pneumatiky

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Prodej, e-shop: - náhražky cukru - výrobky z lupiny

Internetový obchod, e-shop: -bezlepkové potraviny. -bezlepkové těstoviny, mouka. -domácí pekárny.