Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Společnost AApyro s.r.o. se specializuje na realizaci ohňostrojů a prodej zábavní pyrotechniky, na e-shopu je možné vybírat z kompaktních ohňostrojů, petard, fontán a dýmovnic.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Internetový obchod s chovatelskými potřebami. Potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky, teraristiku a akvaristiku.

Česká značka, která se zabývá návrhem a výrobou speciálních zápisníků. Dále prodáváme trhací plánovače a bločky, samolepky a pomůcky pro psaní.

E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.

Velkoobchod, internetový prodej: - zahradní jezírka - příslušenství pro jezírka - ryby, vodní rostliny - doplňky.

Společnost SUMTEX EUROPE s.r.o. vyrábí režné tkaniny na zakázku.

Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Balírna Kopp nabízí komplexní a profesionální služby v oblasti balení potravin. Jsme schopni zajistit balení na zakázku dle přání zákazníka a specializujeme se na balení sypkých surovin jako je např. koření, čajové, chlebové směsi, mlýnské výrobky, luštěniny a podobně. Balírna, služby: - balicí služby - balení na zakázku - balení ...

Firma nabízí produkty v lovecké oblasti - lovecké, sportovní zbraně a střelivo, loveckou a sportovní optiku, oblečení a obuv.

Velkolosinské pralinky ručně vyrobený originál z dílny Jany Kašparové

Velkoobchod, maloobchod, import: - papír, papírenské zboží - hygienické a kancelářské potřeby - domácí potřeby - výroba razítek - kalendáře - velikonoční, vánoční dekorace, potřeby - papírová hygiena.

Prodej, velkoobchod a e-shop - brusivo LUKAS, MOST, VSM, PFERD (brusné kotouče, řezné kotouče, lamelové kotouče, vulkanfíbry) - přídavný svařovací materiál ESAB, GOLD, MOST (elektrody, svařovací dráty) - ochranné pracovní pomůcky (rukavice, svařovací kukly, ..) - ložiska a příslušenství SKF, ZKL, ZVL, NSK, DPI

Dovoz, velkoobchod, prodej, rozvoz: - řezané květiny z Holandska, Kolumbie, Dánska, USA, Thajska - řezaná zeleň - pokojové rostliny - exotické květiny - sušené květiny - aranžérský materiál - floristický materiál.

Velkoobchod CBA Nuget. Prodej: -potraviny, cukrovinky, chlazené výrobky -alkoholické a nealkoholické nápoje -drogerie -catering. Síť MO prodejen.

Beneš - výroba a zpracování plastů Výroba, zpracování: - plasty - sáčky - fólie - odpadkové pytle - přířezy s HDPE.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - prostředky úklidové chemie - saponáty na mytí nádobí a prostředky gastrochemie - dávkovací čerpadla mycích prostředků pro myčky na nádobí.

Velkoobchod: - tiskopisy pro účetní evidenci firem - samopropisující tiskopisy - doklady pro podvojné účetnictví - kancelářské potřeby.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Prodejna Pivní ráj v Olomouci. Prodej lokálních českých piv doplněný o výběr zajímavých zahraničních pivních stylů. Sortiment zahrnuje piva typu světlý ležák, IPA, sezónní speciality, pšeničná piva, kyseláče, tmavá piva, belgický ale a další druhy piv.

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Maloobchod, velkoobchod: -sportovní oděvy pro aerobic, fitness -oblečení pro sport a volný čas. E-shop. 12 prodejen v ČR

Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.