Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej: -dámská konfekce -kusový textil -doplňky- vázanky, šály, šátky, punčochové zboží, čepice, rukavice -kosmetika z Mrtvého moře - šampony, mýdla, bahno, sůl, tělová mléka, krémy.

Prodej: - hudební nástroje - zvuková technika - osvětlovací technika - notoviny - příslušenství.

Maloobchod, internetový obchod e-shop: - hodinky - nástěnné hodiny - budíky - teploměry - šperky.

Výroba a distribuce: - vysokotlaké hydraulické, termoplastické a PTFE hadice, - koncovky a adaptory.

Prodej: -vše pro vazby -vše pro práci s dokumenty. Laminátory Kroužkové vazače Řezačky papíru Skartovačky Spotřební materiál Tabule moderační a nástěnné Flip-charty (melaminové, magnetické, pojízdné, otočné) Nástěnky Identifikátory, visačky Zaoblovače rohů Sešívače, děrovače Testery bankovek Fólie pro zpětnou ...

Výroba: -PE fólie -pytle na odpad LDPE -materiál LOLIP -potištěné fólie.

Prodej: - dámská a pánská konfekce - dámské zimní a letní kostýmy, saka, vesty, sukně, kalhoty.

Firma Rachel Trading, spol. s r.o. Přerov s provozovnou v Jablonci nad Nisou se zabývá výrobou, nákupem a prodejem kvalitní jablonecké bižuterie.

Maloobchod, prodej: - knihy - učebnice - odborná literatura - cizojazyčné publikace. Knihkupectví.

Jatka. Výkup: -jatečný dobytek. Výroba a prodej: -maso -uzenářské výrobky.

Starožitnosti: - ruského umění - kovy, stříbro, porcelán, hodiny, hodinky - Afrika, Asie.

Prodej a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - doutníky - kávovary - presovače

Budování, údržba okrasných zahrad: - osazování - zakládání zahrad - založení skalek - péče o trávníky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potřeby a pomůcky nejen pro zahrádkáře

Prodej originálních a přitom tradičních dárků a nádherných obrazů-kreseb starých sto až stopadesát let. Všechno je vyrobeno v ČR. Obrazy vychází ze starých litografií, což jsou krásné kresby provedené do nejmenších detailů. Styl a barevné tónování starých kreseb povyšuje obrazy mezi výlučnou až luxusní záležitost, vyvolává atmosféru starých ...

Výroba, prodej, distribuce: - koření a kořenící směsi pro profesionály vlastní značky TRUMF - specializace pro masný průmysl, konzervárenství a gastronomii

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Specialista na rodinné zahrady a hlavně na luxusní výbavu a doplňky jako robotické sekačky, osvětlení a exkluzivní trampolíny. Dále dodávám materiály a rostliny pro tvorbu zahrady jako mulčovací kůru a kamenice, stromy apod.

Maloobchod, provozování webových portálů, prodej: zdraví, parfémy, parfémy pro muže, parfémy pro ženy, kosmetika, lékárna, hodinky, šperky, přípravky pro zdraví, doplňky výživy.

E-shop: - krmiva pro psy TASTE OF THE WILD, NUTRA GOLD HOLISTIC a MAGNUSSON.

Dovoz, distribuce: -kosmetické značky TeN.

Výroba, export, prodej: - líh - medicinální líh - denaturovaný líh - kysličník uhličitý - technický líh - úkap, dokap 94% - přiboudlina - obilný líh - melasové výpalky.

Výroba, opravy nástrojů a forem. Vstřikování a vytlačování plastů. Výroba a montáž zastřešení bazénů. Výroba, prodej bazénové hadice. Výroba hlavolamů a stavebnic. Výroba motorových a elektrických koloběžek CROSCO.

Zahradnictví prodej: - bylinky, léčivky - stévie - zdravé keře do zahrad, rakytníky, borůvky, maliny, ostružiny, brusinky, - během prázdnin prodáváme plody kanadských borůvek Prodej: - dřevěné truhlíky a květináče - nůžky na bylinky.

Jsme velkoobchodní společnost se zaměřením zejména na prodej piva klasických pivovarských značek vyrábějících legendární český světlý ležák plzeňského typu.