Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Přírodní kosmetika, potravinové dopňky: - pleťová, tělová, solární kosmetika - výživové doplňky - hyaluron na vrásky.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Distribuce: -potravinové doplňky nejvyšší kvality z Finska (nápoje, kosmetika, vitamíny, přírodní léčivé prostředky).

Maloobchod: - spojovací materiál.

Vanessa comfort: Šití, prodej: - psí oblečky - psí pelíšky a tašky, batůžky na psy, spací pytle - sportovní móda pro psy (mikiny, trička, teplákovky, bundy, letní a zimní kolekce) Psí salon: - psí kosmetika - poradentská činnost Prodej chovatelských potřeb: -vše pro psy a kočky, specializovaná prodejna psích oblečků a značkové psí ...

Zabýváme se přímým dovozem, velkoobchodním prodejem outlet zboží. Nabízíme: - pánské - dětské - dámské oděvy - doplňky všeho druhu.

Maloobchod, prodej: - hračky - papír, papírnictví - aktovky, batohy, kapsáře - barvy a štětce - modelovací hmoty - pastelky, fixy, křídy - penály a pouzdra - psací potřeby - sešity, bloky, diáře - kancelářské potřeby.

Potravinářství: - velkoobjemová dodávka masa a potravinových komodit na zakázku.

Maloobchod a velkoobchod - brusiva - svařovací materiál - spojovací materiál

Výrobce minerálních vod: - přírodní vody - ochucené přírodní vody.

Výroba, prodej: -kožená galanterie-školní a studentské batohy -penály, tašky, kabelky, spisovky, aktovky, peněženky, kapsičky.

Prodej, maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kemada Internetový obchod, eshop: - značkové oblečení.

Distribuce čerstvé zeleniny a ovoce v regionech Jeseník, Bruntál a Šumperk.

Ekosmetika Prodej, eshop: - pleťová, tělová a dekorativní kosmetika.

Prodej: - kosmetika (péče o pleť, tělo a vlasy) - přírodní doplňky stravy.

Pěstitelská pálenice: - destilované alkoholické nápoje - slivovice.

Rašnerova pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky.

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.