Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: - potravní doplňky - čisticí prostředky - zdravé nápoje - speciální kosmetika pro alergiky od firmy FCC - Finclub Cleaners and Cosmetics.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

Satelitní technika, telefony, kancelářská technika. Internetový obchod s hračkami pro děti (http://www.domovhracek.cz)

Velkoobchod, maloobchod: -zábavná pyrotechnika (prskavky, rakety, římské svíce, petardy, fontány, rotující efekty, kompakty, kulové pumy, pozemní miny, domací ohňostroje, ohňostrojové sestavy.) Pořádání: -ohňostroje.

-argentinské víno San Huberto -spojovací materiál -velkoobchod a maloobchod

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Velkoobchod dárkové zboží Monitorování vozidel. Elektronická kniha.

-Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Vydavatelské činnosti, ...

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Velkoobchod s ekonomickou kategorií pneumatik. Pneuservis, specializovaná opravna pneumatik a autoservis.

Ruční mytí vozidel, správa a údržba nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, osobní a nákladní autodoprava do 3, 5 t, pronájem čistících strojů a výčepního zařízení, zábavná pyrotechnika a realizace ohňostrojů.

TRI-TOPS: - zahradní nářadí - ruční nářadí - elektro nářadí - sekery, rýče, zahradní nůžky, aku vrtačky, brusky, gola sady a klíče, vibrační a ponorná čerpadla, domácí vodárny, žebříky, poštovní schránky - krmivo pro psy.

Registrace kosmetických poradců Oriflame CZ. Prodej přírodní švédské kosmetiky a wellness Oriflame.

Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

Nádherné šátky z pravého hedvábí vyrobené v Itálii. Mnoho barev a vzorů v novém e-shopu YVONS. Vlastní kolekce hedvábných šátků.

Prodej luxusních kabelek, přímý dovozce italských kabelek.

Maloobchod: - dámské a pánské oděvy - Joseph Ribkoff, Oui, Creenstone, Cambio, Frank Lyman, Bugatti, Calamar, Pure. Prodejna: - Kafkova 8, OC Haná Olomouc - Pavelčákova 12, Olomouc - Polská 1, Galerie Šantovka Olomouc

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Pěstitelské pálení Hostinská činnost Silniční motorová doprava ...

Prodej, eshop: - kožené aktovky, kožené batohy, batohy na notebook, kožené peněženky a kasírky, cestovní tašky z buvolí a hovězí kůže, spisovky, tašky na notebook, nákupní tašky na kolečkách, batohy na kolečkách, kožené dámské kabelky, dámské kabelky a aktovky na notebook, plážové a sportovní tašky, pánské aktovky na notebook

Centrum grafických papírů. Prodej: - grafické papíry v různých velikostech, formátech a gramážích - výrobky z papíru, svatební oznámení, blahopřání, vizitky, vše z papíru - svatební knihy z ručního papíru. Nově: Fotoslužby - poskytujeme půjčení fotoateliéru s vlastní technikou - vyfotíme vše o co žádáte (v interiéru i exteriéru)

Obchod s minerálními kameny, vltavíny.

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Kovovýroba, zámečnictví: - vrata, dveře - brány - stavebně zámečnické práce. Truhlářské práce: - výroba palubek - hoblování trámků, desek - výroba přepravních beden - výroba pergol - výroba nábytku

Prodej -chovatelské a jezdecké potřeby -živá zvířata (rybičky, ještěři, hadi, papoušci, kanárci, morčata, králíčci) -antiparazitika, obojky, pipety, spreje, pinzety-proti klíštaům a blechám -jezdecké potřeby (sedla, uzdečky, ohlávky, vodítka, podkovy, el.ohradíky, deky, kartáče, rukavice, helmy, vitamíny) -spreje proji značkování, zákyzové ...