Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej, maloobchod: - obalové materiály - lepenka.

Zahradnictví - květinářství: - řezané květiny - ovocné stromy - okrasné dřeviny - substráty, hnojiva.

Prodej Ostroměř: -náhradní díly - kolová technika -náhradní díly pro vozidla Praga V3S a TATRA. -motory, těsnění, převodovky, spojky, nápravy a jiné -prodej - vojenský výstrojní materiál - boty, maskáče, stany, znehodnocené zbraně, šály, klobouky, ponožky, nože, batohy, kukly, rukavice, samopaly, nářadí, lopatky, dětské oblečení, ...

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

SkvěláAuta.cz Autobazar Výkup, prodej: - ojeté automobily. Dovoz vozidel na zakázku. Tónování autoskel bez demontáže. Prodej: - automobilové náhradní díly - mírně jeté pneumatiky. Ruční mytí automobilů.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Poskytování služeb, služby, poradenství: - podnikatelům v oblasti gastronomie, ubytování, stravování, prodeje potravin - vyhledávání obchodních partnerů - marketing, koordinace.

Velkoobchod - cukrovinky bonbony, žvýkačky, lízátka, croissanty

Prodej: - pneumatiky - ocelové a ALU disky. Služby-kompeltní péče o automobil: - pneuservis pro osobní, nákladní a traktorové pneu - opravy průrazů - lepení duší - likvidace ojetých plášťů - laserová geometrie - uskladnění pneu - zdarma - seřizování světel - výměna náplně klimatizace - bezkontaktní myčka - čištění ...

Výroba, distribuce: - mouka T512 pekařská speciál, T400 výběrová polohrubá, T450 hrubá, T700 světlá, chlebová, T1050 chlebová T1800 celozrnná, hrubá, celozrnná - pšeničná - žitná - krmné směsi pro dobytek (otruby, krmná mouka). Mlýn.

Distribuce kávy Full Cup: - dodávky kávy - prodej kávy, kávových produktů - pronájem kávovarů.

Prodej, matrace: - polyuretanové - profilové - pružinové - taštičkové - z bio pěny - latexové.

Řeznictví, uzenářství: - uzeniny - maso - domácí speciality - klobásky - párky - sekaná - salámy.

Pneunova. Pneuservis, autoservis: - pro osobní a užitkové vozy. Opravy: - pneumatiky - protektory. Prodej: - nové pneu na osobní a nákladní auta - prodej náhradních dílů, příslušenství - diagnostika.

Zakázkové šití: -záclony -závěsy -veškeré doplňky pro interiéry bytů, kanceláří, restaurací. Kompletní zakázky, zaměření, dodání garnyží, závěsných zařízení (včetně montáže). Široký výběr: -dovozové i tuzemské záclony -bytový textil.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: - ochranné pomůcky pro pokrývače. Půjčovna: - lešení - vibrační stavební stroje. Práce: - tesařské - klempířské a pokrývačské.

Rekultivace, sanace: -veškeré skládky -využití stabilizovaného kalu z čistíren odpadních vod -čištění rybníků, retenčních nádrží, koryt řek a potoků -likvidace odpadů -výroba hnojiv a kompostů -výroba umělých zemin -vytěžení lagun -prodej paliv a maziv. Nabízí: -čištění rybníků, koryt řek a potoků -doprava a zemní práce ...

Prodej: - dámské oděvy pro plnoštíhlé.

Prodej - luxusní kosmetika SEBASTIAN PROFESSIONAL WELLA Kadeřnické služby Kosmetické služby

Krabičková dieta Olomouc - jsme dodavateli krabičkové diety v Olomouckém regionu. Na míru Vám sestavíme vyváženou stravu s potřebnými nutričními hodnotami, připravíme 5 denních porcí a dovezeme je k Vám.

Velkoobchod: -papírenské a kancelářské zboží -balící papír, bublinkové folie, kleště, otvírače, lepící pásky, lepidla, motouzy -doplňky pro PC, etikety -hygiena, úklidové pomůcky -kancelářské potřeby -knihy, bloky, sešity -papíry, obálky, pásky, tonery -psací potřeby, pytle, sáčky, tiskopisy -potřeby pro archivaci.