Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -kožená galanterie: - aktovky - batohy - cestovní tašky - etue - kabelky - ledvinky, - přívěšky na klíče. Dodávky řemenů na akoredony a harmoniky.

Prodej: -100% savé čistící textilie, čistící hadry -punčochové zboží Náš textil na čištění je vhodný pro všechny, kteří pracují s oleji, mastnotami a ostatními ropnými produkty. Čistící textilie nebo-li čistící hadry jsou vyrobeny ze 100% savých materiálů. Jsou určeny širokému okruhu zákazníků pro běžnou potřebu, čištění rukou, strojních ...

Prodej: -pneumatiky-autorizované zastoupení Bridgestone, Firestone, Dayton -protektorované pneu -ocelové disky. Měření a seřízení geometrie.

Kadeřnictví - studio Daniela. Prodlužování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika.

Mlékárna. Výroba: -plísňový sýr NIVA.

Prodej: - potraviny - drogerie - nápoje.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro brouąení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...

Prodej e-shop: - originální výrobky předních světových značek - sluneční brýle, dioptrické brýle, hodinky, šperky, oblečení.

Maloobchod, obuv: - dámské boty - pánské boty - dětské boty - kabelky, tašky, peněženky.

Fitness club: - posilovna - solárium. Prodej: - doplňky stravy.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby.

Pneuservis. Čištění vozidel: - interiér - exteriér. Drobné opravy vozů: -rychloservis.

Zahradní technika a elektronářadí: - sekačky vysoké a parkové trávy - travní traktory, křovinořezy, pily - čerpadla - elektrocentrály - malotraktory - rotavátory - pluhy, brány, sněhové radlice a frézy - půjčovna základní techniky.

Výroba, šití, prodej: - kožené oděvy. Maloobchod: - kožešnictví - kožichy z přírodních materiálů - kožešinové doplňky - kožené doplňky - kožené boty - kožená značková obuv RIEKER - kožená značková obuv TAMARIS.

Prodej: -potraviny -smíšeníé zboží.

Modelářské potřeby: - akumulátory - elektromotory - ruční nářadí - regulátory - paliva - vrtule, vrtulníky - kola, podvozky - 3D puzzle - RC soupravy.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - cestovní a sportovní zavazadla - kufry - cestovní, oblekové a kosmetické kabely - sportovní batohy - pánské a dámské aktovky - atache kufry - příruční tašky - kabelky.

Mlýn. Výroba žitných a pšeničnýh produktů.

Pěstitelská pálenice, palírna.

Provádíme opravy a servis hydraulických hadic nonstop.

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...