Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej: - řezané a pokojové květiny - svatební kytice - keramika, ... Služby: - vazba květin pro slavnostní i smuteční příležitosti - aranžování květů - rozvoz květin.

Obchodní činnost, dovoz, import: -suroviny pro papírenský průmysl -dovoz vysoce kvalitního sběrového papíru, který je řazen do skupin 3 a 4 vysoce kvalitní druhy a to ve formě balíků nebo přímo v rolích. Maloobchod, prode: -kancelářské papíry: -bílé kopírovací a duplikační papíry -barevné kopírovací -barevné kancelářské papíry a ...

Prodej: - značkové belgické nádobí jak nerezové tak i keramické.

Fitness klub Gábina: - poradenství v oblasti výživy - osobní tréninky s mistryní světa - tréninkové plány - jídelníčky - prodej fitness doplňků.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Prodej chovatelských a zahrádkářských potřeb, hnojiv, přísad, květin, ovoce i zeleniny.

Prodej, maloobchod: - elektro, kotle, ohřívače vody - radiátory, záchody, vodovodní baterie - jízdní kola - RC modely - potřeby pro domácnost

Prodej: - smíšené zboží.

Prodej: - smíšené zboží.

Knižní nakladatelství: -jazykovědné publikace. Dovoz, distribuce: -odborné jazykové publikace a slovníky.

Činnost: - second hand - dovoz použitého oblečení z Norska

Velkoobchod, e-shop. Oblečení značky Press: - šaty, sukně - bundy, kabáty, saka - francouzská móda - česká výroba šatů - šaty na míru. Prodejny: Olomouc City - 585710737; 585710471 Brno NC Královo Pole - 549 213 132 Hradec Králové Futurum - 495 221 970 Ostrava Forum Nová Karolina - 602 600 020.

Prodej: -smíšené zboží.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Pneuservis U černého psa Servis, prodej: - pneumatiky - ocelová a litá kola - plnění klimatizací - autoslužby.

Výhradní distributor přírodních moštů značky Vitaminátor.

Prodej, řeznictví: - maso - uzeniny.

Prodej elektroinstalačního a spojovacího materiálu, svítidel.