Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby: - solárium - manikůra. Prodej: - solární kosmetika - výživa na nehty.

Prodej: - smíšené zboží - hygienické potřeby - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: - hudebniny, hudba - hudební nosiče - CD, MC, DVD - vstupenky na kulturní akce.

Pneuservis. Práce, služby, servis: - seřízení geometrie kol - oprava pneumatik. Prodej: - pneumatiky - litá i plechová kola

Distribuce regionálních zemědělských plodin, produktů a potravin do gastro provozů. Maloobchodní prodej ovoce a zeleniny od místních farmářů. Výroba a rozvoz teplých pokrmů - GoodFood. GoodFood: Šantova 14, Olomouc Vzorková prodejna: Bratří Wolfů 4, Olomouc

Pneuservis: - prodej a servis pneumatik. Autoservis, autoopravna.

Chráněná dílna Palonín. Výroba zdobených svící nebo předmětů z mikrodýhy. Zajištění kompletačních prací. Balení hygienického cukru.

Eshop, velkoobchod železářství: - autopříslušenství - bazénové příslušenství - domácí potřeby - elektro - komínové, krbové náčiní - lepidla, tmeliy - malířské potřeby - pletiva, dráty.

Kompletní nápojový servis: -aquamaty -kávovary -káva -sirupy - instanty.

Zlatnictví. Prodej: - zlato - stříbro - klenoty - šperky.

Výkup a prodej: - starožitnosti.

Prodej: - beletrie - dětská literatura - učebnice - odborná literatura - mapy a atlasy - cizojazyčná literatura (na objednávku) .

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nealkoholické, alkoholické nápoje - cigarety - káva - brambůrky, chipsy, křupky - cukrovinky - čínské polévky.

Zahraniční obchod, export, import: - živočišné a rostlinné tuky - zastoupení turecké společnosti EVYAP, výrobce toaletních a tekutých mýdel, šamponů, zubních past, detergentů a dalších výrobků.

Velkoobchod a maloobchod: - sudové i lahvové pivo všech značek, limonády, alkohol, minerální vody, nealko, vína.

Velkobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - kancelářské doplňky - pořadače - rychlovažače - spisové desky - obaly PVC - spotřební materiál.

Prodej: - barevné dekorace na zeď - dekorační materiály - dětské dekorace na zeď - korálkové komponenty - kreativní stavebnice - hlavolamy - karnevalové doplňky - masky a kostýmy - komiksy - společenské hry

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Výroba, distribuce: -obalové materiály -výrobky určené k ochraně zboží -materiály pro výrobu kartonů Sortiment: -dvouvrstvá vlnitá lepenka -kartony -obalové materiály z plastů -bublinková folie -stretchová folie -lepící pásky.

Pěstitelská pálenice: -pálení a prodej ovocných destilátů. Výkup: -ovoce a zelenina pro další zpracování. Plastová okna: - prodej, montáž. Stavební práce: - zateplování. Sadařství.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.