Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, prodej: - těsnění pro armatury - ucpávkové šňůry - průmyslové těstění - těsnící materiály.

Výroba, prodej: - dřevěné palety - obaly.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Lovecké šperky: - brože - jehlice - náhrdelníky, přívěsky - prsteny, náramky - náušnice.

Taxislužba. Autodoprava. Stěhování. Montáž: - akvária.

Pekařství: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby

Dietické programy: - prodej zdravé výživy.

Prodej: - akumulátory - baterie - žárovky - železářské zboží.

Maloobchod, prodej: - módní oděvy a doplňky (dámské, pánské) - textil - spodní prádlo.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Sklad, prodej, maloobchod, pěstování: - ovoce.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochranné pracovní pomůcky.

Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby - pruty, háčky, podběráky - živá zvířata (ptáci, akvarijní rybky, ryby, drobní hlodavci) - krmivo pro zvířata.

Sklenářství: - zasklívání - izolační dvojskla pro stolaře - broušení a vrtání skla, zrcadla - rámování - lepení akvarií a zrcadlových stěn Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiály - lišty (obrazové, dveřní) - dveřní a okenní doplňky - tmely MASTERSIL - silikony - panty - úchytky.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Internetový obchod, zásilková služba: - dovozce moldavských vín společnosti Asconi, která je jedním z největších a technologicky nejvyspělejších vinařských závodů Moldavska.