Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Kytice pro každou příležitost. Svatební kytice. Pokojové květiny. Řezané květiny. Sušené květiny. Dárkové předměty. Bonboniéry. Vína. Rozvoz květin po Olomouci. Výzdoba interiérů (restaurace, kanceláře). Různé výhody pro zákazníky.

Výroba, prodej, dodávka: - kvalitní spojovací materiál pro výrobu oken - šrouby pro montáž kování - šrouby pro montáž výstuh - šrouby pro spojování profilů - šrouby pro kliky - doplňkové profily a parapety - kotevní materiál - krytky - záslepky - nástroje a nářadí.

Prodej - zahrádkářské potřeby.

Minipivovar Jeseník: - rodinný pivovar - jesenická nepasterizovaná nefiltrovaná piva - nekuřácké posezení.

Prodej, oprava: - hodiny, hodinky.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby. Reklama: - tisk z vlastních foto, reklama s nohama, velkoplošný tisk, grafické práce.

Prodej vodoinstalatérského materiálu: -filtry -hydranty -klapky uzavírací a zpětné -navrtávací pásy -opravné třmeny -poklopy -potrubní spojky -šoupátka vodárenská -šoupátka pro odpadní vody -zemní soupravy -vodoměrné šachty -šoupátka pro průmysl.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod: -maso -masné výrobky.

Prodej: - klenoty - zlatnictví - zlato.

Import, distribuce, dovoz: - potraviny. Pobočka: Staré Město u Frýdku-Místku Lazecká 338 tel:558624142;608310138.

Dovoz, prodej: - italská káva Hausbrandt Trieste 1892 - čaje.

Autoservis: - opravy sobních, užitkových vozidel - autodiagnostika - pneuservis - výměna čelních skel - ozvučení vozidla.

Obchodní dům Vrba & Pražák. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce (halenky, šátky, rukavice, trička, šály) - pánská konfekce (košile, kravaty, motýlky) - spodní prádlo - pyžama, župany.

Oprava: - obuv - boty - kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - parfumerie - barvy, laky.

Maloobchod, prodej: - elektronika - domácí spotřebiče - počítače - hodinky - parfémy - nábytek.

Velkoobchod, prodej: - pánské košile Friends & Rebels.

Maloobchod se smíšeným zbožím. Poradenství v oblasti administrativního řízení podniků.

Zlatnictví: - zlato, stříbro - klenoty, šperky - hodinářství - hodiny, hodinky.