Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, prodej: - hotelový textil, reklamní textil, bytový textil - ručníky, osušky, župany, předložky

Výhradní zastoupení firmy ZIPPO: - zapalovače - kuřácké potřeby.

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Pivotéka Prodej: - pivo - nealkoholické nápoje - lihoviny - pivní džbánky a sklenice - reklamní předměty - suroviny pro vaření domácího piva. Plnění 5l soudků a PET lahví pivem. Půjčování výčepní techniky: - chladící zařízení - párty pípa.

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Zlatnictví. Výroba, maloobchod, prodej, oprava: - zlato, stříbro - klenoty, šperky - hodinářství - hodiny, hodinky.

Výroba, prodej: - kancelářské galanterie, potřeby z PVC - kroužkové bloky, fólie - školní obaly z plastu - pomůcky pro trhací práce - rychlovazače, pořadače, desky - vizitkáře, zásobníky, složky, tašky. Provozovny: - Dřevohostice, Nahošovice 8 - tel.: 603223714 - Ostrava, Paskovská 19/251 - tel.: 603206052.

Prodej dárků, dekorací, bytových doplňků, nábytku do bytu nebo zahrady, čajů a káv. Ruční výroba svatebních oznámení a přání.

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - lihoviny - destiláty - alkoholické nápoje.

Síť prodejen HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Stavba, opravy, restaurování: - píšťalové varhany - harmonia - hudební automaty (flašinety, zvonkohry, orchestriony).

Velkoobchod: - víno-bílé, červené, dezertní, sekty.

Prodej, pronájem, splátkový prodej, servis: - kancelářská technika Canon - tiskárny - spotřební materiál. Provozovny: - 28.října 546/228, Ostrava, 709 30.

Prodej, aranžování: -řezané, hrnkové, umělé a sušené květiny. Služby: -aranžmá-dárkové, svatební, smuteční -aranžování interiéru-svatebních, smutečních, podnikových, privátních. Služba FLEUROP: -možnost objednávky květin do celého světa -rozvoz květin v regionu. Provozovny: - Nám.T.G.Masaryka 9, Prostějov - Tyršova 27, 79841 ...

Prodej netkaných krycích a mulčovacích textilií.

Prodejna pro chovatele, jezdecké potřeby.

Prodej: -jezdecké potřeby. Truhlářství. Podlahířství.

Výroba, šití: -plavky (dámské, pánské, dívčí, chlapecké).

Výroba a distribuce: - sedlářské a galanterní kování. Prodej: - polypropylenové lana - popruhy pro kynologickou výrobu.