Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, montáž: - elektrické pohony zvonů. Vhodné pro kapličky, kostely i katedrály. Renovace starých zvonů včetně zavěšení. Dodávka: - nové zvony - dálkové ovládání zvonů - věžní hodiny řízené radiovým signálem.

Prodej, e-shop: - sportovní a doplňková výživa - sportovní oblečení.

Velkoobchod, maloobchod: -pracovní oděvy, rukavice, trika, obuv -ochranné pracovní pomůcky -lékařské oděvy -zimní oděvy -mýdla, krémy, solvina. Výroba: -pracovní oděvy dle přání včetně loga.

Prodej, e-shop: - korálky dřevěné i korálky skleněné - náušnicové háčky, nýty, jehly a další bižuterní komponenty

Knihařství. Knihařské práce: - vazba knih, časopisů - diplomové práce.

Maloobchod, prodej: - papír - papírenské zboží - kancelářské a školní potřeby.

Výroba, prodej: - krmiva, steliva a chovatelské potřeby z vlastní produkce (mražená, sušená krmiva pro akvarijní ryby a ostatní vodní živočichy) - zrniny, šroty, krmné směsi (proso červené, žluté, šedé, slunečnice, loupaný oves) - krmiva pro psy a kočky (Kanada, USA) - kompletace akvárií a terarií. Prodejna: - ...

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky.

Květinářství Iris. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - kytice a květinové aranžmá - svatební kytice - smuteční kytice, vazba - pokojové rostliny - vazby ze sušených květů - keramika.

Restaurace: - vinotéka - vinárna - studená kuchyně. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické nápoje-víno.

Gardenka Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - okrasné, ovocné školkařské výpěstky - semena, osivo, zemina, hnojivo, cibuloviny - plastový zahradní nábytek - zahradní doplňky - fólie, netkané textílie.

Knihkupectví. Prodej, maloobchod: -knihy.

Prodej: - řezané, sušené a umělé květiny - hrnkové květiny - svatební, promoční kytice - smuteční vazba věnců a a kytic - aranžmá řezaných a sušených květin. - rozvoz květin v Olomouckém kraji - tel.: 731656738. Prodejny: - Olomouc, OD Prior-přízemí, tel.: 585535173 - Olomouc, Bořivojova 2, tel.: 736472011 - Olomouc, Hodolanská ...

Autorizovaný distributor British petroleum, prodej: - oleje - filtry - pohonné hmoty (nafta)

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní pořeby -kancelářské zboží

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Velkoobchod: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Prodej: -pánské košile -pánské módní doplňky: - kravaty - motýlky - šátky - šály - manžetové knoflíčky - spony do kravat - šle - šerpy - mašle.

Smíšené zboží. Maloobchod: - potraviny.